Engedélyezték az olimpiára való fogadást Nevadában

2015-02-27
A Nevadai Szerencsejáték Felügyelet jóváhagyta a szerencsejáték törvény azon módosítását, mely lehetővé teszi, hogy a sportfogadó irodák ismét felvegyék kínálatukba az olimpiai eseményeket. A William Hill már rá is repült a lehetőségre…

 

A Nevadában 100 irodát üzemeltető legnagyobb brit fogadóiroda, a William Hill oddsmesterei 1.31-es oddsszot ajánlanak arra, hogy az USA férfi kosárlabdacsapata aranyérmet nyer a 2016-os olimpiai játékokon. Ennél jóval többet lehet keresni azon (3.50), ha az amerikaiak 6,5-tel több aranyérmet gyűjtenek össze, mint a kínaiak; illetve ha Brazília szerzi meg az aranyérmet labdarúgásban (3.50).

 

„Minden három amerikai közül kettő figyelemmel kísérte a 2012-es londoni olimpiát, a riói játékok tehát potenicálisan nagy hatással lesznek a 2016. augusztusi forgalomra, ugyanúgy, ahogy a tavaly júniusi focivb során is tapasztaltuk.” – közölte a William Hill CEO-ja, Joe Asher. „A játékokig hátralévő 18 hónapban folyamatosan bővítjük majd olimpiai kínálatunkat.”

 

Nevadában 2001-ben tiltották be az olimpiára való fogadási lehetőséget, mikor a John McCain szenátor által beterjesztett javaslat elfogadásával megtiltottak minden amatőr sportra vonatkozó fogadást. 

 

A szabályozó testület most egy ideig fontolgatta, hogy bizonyos sportágakra meghagyja a tilalmat, különösen azokat, melyek erősen függnek a bírói döntéstől (például korcsolya, gimnasztika), végül aztán úgy döntöttek, hogy minden eseményt engedélyeznek.

 

Címkék: sportfogadás,