Előre kifizeti a Chelsea sikerére fogadókat az iroda

2014-11-24
A Chelsea még csak 11 Premier League meccset játszott le ebben a szezonban, de az ír Paddy Power fogadóiroda úgy döntött, hogy már eleget látott, és előre kifizeti azoknak a játékosoknak a nyereményt, akik az ő bajnoki címükre fogadtak.

 

Jose Mourinho továbbra is veretlen, listavezető csapata négy ponttal előzi meg a Southamptont, a Paddy Power pedig – ami 15/8-as oddsszal adta a Chelsea-t ante-post – most 400 ezer fontot (153 millió forintot) fizet ki ügyfeleinek. 

 

Az iroda tájékoztatása szerint a legnagyobb összegű fogadás, ami a Chelsea bajnoki címére érkezett be hozzájuk, 16 ezer font, vagyis több, mint 6 millió forint volt , és 44 fogadó tett a sikerükre 1000 fontot vagy annál többet. Az iroda azt állítja, hogy a Premier League bajnoki címére beérkezett fogadások több, mint harmadát a Chelsea sikerére tették.

 

A Bet365 kezdetben 125/1 oddsszal kínálta azt az eseményt, hogy a Chelsea veretlenül ússza meg a szezont, de erre jelenleg már csak 8/1-gyel lehet fogadni, miután eddig valamennyi kihívójukat a porba taposták a Manchester City-től kezdve, a Liverpoolon át, az Arsenálon keresztül a Manchester Unitedig, a Tottehham-ig és az Evertonig.

 

Eddig csak egyetlen egyszer fordult elő, hogy a Paddy Power ilyen korán kiosztotta a bajnoki címet: akkor eltalálták, hogy Jose Mourinho bajnoki címet szerez a Chelsea-vel a 2005-6-os idényben.

 

Nem mindig volt igaza azonban az irodának: 2003-ban kétszer kellett kiköhögnie annak az árát, hogy túl korán fizetett az Arsenal drukkereknek. A csapat akkor 12 ponttal vezetett, de aztán pár nappal a szezon vége előtt kénytelenek voltak átadni a címet a Manchester Unitednek.