Előfordulhat, hogy Önnél van egy 23 milliárd forintot érő lottószelvény!

2012-12-03 Nézze meg zsebeit!
Már csak 2 nap maradt, hogy az Euromillions lottó egyik mesés nyereményére bejelentse igényét a szelvény tulajdonosa. Feltevésünk szerint még arra is van esély, hogy éppen az Ön zsebében lapul a szelvény. Hogyan, amikor soha nem játszott az Euromillionson? Mindjárt elmondjuk.

 

Még június 8-án adtunk hírt róla, hogy az Euromillions lottó egyik jelentős jackpotján, 158 millió eurón két telitalálatos szelvény "osztozik". A nyertesekről annyit tudunk, hogy egy brit és egy belga játékosról van szó. A belga játékos fel is vette nyereményét, a másik szelvény viszont a mai napig nem került bemutatásra.

 

Az angol lottótársaság a magyar népmesékből ismert "teszek érte meg nem is" módszerrel keresi a szerencsés nyertest Angliában. Annyit árult el róla, hogy a Stevenage-Hitchin területen adták fel a szelvényt, ami egy elég nagy részt foglal magában Angliában, kb. 100.000 ember mondhatja magát idetartozónak. A nyertesek jogainak védelme érdekében a társaság nem hajlandó megadni bankkártya adatokat, a feladás, tehát a lottózó pontos helyét, vagy nyilvánosságra hozni a biztonsági kamerák felvételét. Ez jól bevált módszer pedig az Egyesült Államokban, és többször segítette hozzá a feledékeny játékosokat millióikhoz. Helyette a társaság furcsa figyelemfelhívó módszereket alkalmazott, például egy híres kikiáltót küldött egy 160.000 fontot érő Lamborgini Spiderrel Hitcin város főterére, de vagy nem kiabált elég hangosan, vagy nem pont ott lakik a szerencsés nyertes, annyi biztos, hogy nem járt sikerrel.

 

Az Euromillions lottó szabályai szerint a nyertesnek 180 nap áll rendelkezésére a £63.837.543 angol font igénylésére, ez alapján december 5-én 23 óráig (magyar idő szerint 24 óráig) be kell mutatni a szelvényét. A lottótársaság és az országos napilapok is lázasasan keresik a szelvény tulajdonosát, az érintett területen biztosan mindenki átnézett már százszor pincét-padlást, de egyelőre semmi.

 

De hiába is keresik, ha az Önnél van itt, Magyarországon!

 

Egy elképzelés szerint az, aki a nyertes szelvényt feladta, szétszórt ember lehet, aki jövet-menet néha vesz egy lottószelvényt, besüllyeszti táskája vagy ruhája zsebébe, majd elfeledkezik róla. Ha párosítjuk őt egy rendszerető feleséggel/családtaggal, aki tavasz végén a már megunt vagy lecserélt ruhadarabokat összekészíti a jótékonysági boltok számára (ez bevett szokás kint), lelki szemeink előtt már látjuk is, ahogy a zsákban egy zsebben lapulva utazik a szelvény a jótékonysági szervezet felé.

 

És itt jön cikkünk lényege: Annak, hogy valaki telitalálatost ér el Euromillions lottón, 1:116 millióhoz az esélye. Ha a lottószelvény egy jótékonysági adományban landolt, a fenti arányszámnál jóval több esélye van olvasónknak arra, hogy a szelvény az Ön zsebében lapuljon. 

 

Nem beszélünk zöldségeket!

 

Az úgynevezett "charity shop"-oknak egy ideje már sokkal egyszerűbb külföldre értékesíteniük a felgyűlt ruhaadományokat, mint kivállfázni, alkalmazottat foglalkoztatni a helyi kisboltban. Ilyenkor nagy mennyiségű ruha indul el néhány kelet-európai ország, köztük hazánk felé is. Nem tisztünk cégneveket említeni, de a lakosság jelentős hányada angol használtruha kereskedésekben szerzi be ruháit, táskáit. Ha Ön is ilyen helyen vásárol, nem kizárt, hogy épp az Önhöz közeli üzletbe szállították az ominózus ruhadarabot, és éppen Ön fizette ki a pénztárnál. 

 

Így hát az a javaslatunk, hogy amennyiben így van, gyorsan nézze végig az ilyen üzletben vásárolt ruhadarabjait, táskáit, és ha a fent említett húzásra érvényes lottószelvényt talál, egyeztesse le a nyerőszámokat: 5, 11, 22, 34, 40 Lucky Stars: 9, 11. Kérjük, ne kapjon szívinfarktust ha megtalálta, inkább minél gyorsabban hívja a Camelot lottótársaságot a 00-44-845 910 0000-es számon.

Ne feledje, Fortuna jelmondata: Semmi sem lehetetlen!:)

 

Ha feledékeny lottónyertesekről szeretne történeteket olvasni, ezeket ajánljuk:

Körözési fotóról értesült, hogy 11,8 milliárdot nyert a lottón

2 hónapig nem tudtak a 375 milliós nyereményükről

Elveszett lottószelvények nyomában

Közel fél évig lapult az 5 milliárdot érő lottószelvény egy kesztyűtartóban