Élőben a köztévén a vb csoportsorsolás

2013-12-03
Az M1 pénteken élőben jelentkezik a brazíliai Mata de Sao Joao városából, ahol elkészítik a jövő évi labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását.

 

A 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportsorsolásának a Bahia állambeli Costa do Sauípe üdülőkomplexum ad otthont pénteken közép-európai idő szerinti 17.00 órától.

 

A 193 országban látható, showműsorral egybekötött ceremónia az All in one rhythm (Mindenki egy ritmusra) hivatalos vb-szlogen jegyében zajlik majd, így a sorsolás, a csapat- és helyszínbemutatások mellett számos énekes és művész igyekszik bemutatni Brazília kulturális sokszínűségét és az országban rejlő lehetőségeket.

 

A 32 csapat csoportbeosztásában az eddigi nyolc világbajnok nemzet egy-egy képviselője, a brazil Cafú, az olasz Fabio Cannavaro, az uruguayi Alcides Ghiggia, a spanyol Fernando Hierro, az angol Sir Geoff Hurst, az argentin Mario Kempes, a német Lothar Matthdus, valamint a francia Zinedine Zidane működik közre.

 

A gála Magyarországon - akárcsak a jövő évi vb - kizárólag az M1 műsorán lesz látható. A 16.50-kor kezdődő televíziós közvetítés kommentátora Knézy Jenő, a stúdió műsorvezetője pedig Menczer Tamás lesz.

 

A ceremóniáról a Kossuth Rádió is részletes tudósítást ad a pénteken 19.05-kor kezdődő Sportvilágban.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,