Elkaszinózta a fizetését, bankot rabolt, majd visszament játszani

2014-11-26
A pennsylvaniai rendőrség szombaton letartóztatott egy férfit a PNC Bank kirablásáért. A férfi mindent beismert, és mentségül azt hozta fel, hogy azért volt szüksége a pénzre, hogy folytatni tudja a kaszinózást, miután már a teljes fizetését eljátszotta.

 

Miután a 46 éves, áruházi hentesként dolgozó Michael McDonough megkapta a fizetési csekkjét, azonnal a Mohegan Sun kaszinó felé vette az irányt, ahol hamarosan búcsút is inthetett a teljes összegnek. Ekkor elhagyta a kaszinót, pár óráig céltalanul autózgatott, és közben megpróbálta kitalálni, hogy hogyan ülhetne ismét játékasztalhoz. Az a nagyszerű ötlete támadt, hogy kirabolja a PNC bankot. Gyorsan akcióba is lendült, majd a frissen szerzett pénzzel bevette magát a közelben lévő Mount Airy kaszinóba, és a könnyen jött összeg nagy részét el is játszotta.

 

A bank biztonsági kamerájának felvételén valaki felismerte, és megnevezte a férfit, és még azt is tudta, hogy melyik áruházban dolgozik. A rendőrök elmentek a munkahelyére, ahol megerősítették, hogy McDonough látható a felvételen, ugyanabban a ruhában, amiben aznap dolgozni is volt. Szombaton, mikor a férfi – mintha mi sem történt volna - bement a munkahelyére, értesítették a rendőröket. Letartóztatása után a férfi mindent bevallott, bírósági meghallgatását december 3-ra tűzték ki.

 


Címkék: kaszinó,