Zökkenőkkel indul a megújult Tippmix

2015-08-10
Ahogyan a Fortunaweb.hu már két hete megjósolta, ma reggeltől teljesen megújult a Tippmix fogadás rendszere, az indulás azonban akadozva megy...

 

Minden információ, így maga a fogadási ajánlat is teljesen új felületen és rendszerben érhető el. Aki a korábbit már jól kezelte az interneten, annak kicsit nehéz eligazodnia az új kínálaton.

 

Az új szabályokat négy videofilm segítségével ismertetik, a játék előtt ezeket feltétlenül érdemes végignézni.

 

Bár elviekbben elindult az Élő Tippmix fogadás is, sajnos annak aloldalán hétfő reggel 8-kor még semmilyen konkrét infomáció nem volt, így nem derült ki az sem, hogy melyik lesz az az esemény, amelyen élesben vizsgázik majd  a rendszer.

 

Amint beharangoztuk, átalakult a Totó is, a legfontosabb változás, hogy a kombinációs fogadásnál a +1 mérkőzésre is nem csak egy tippet lehet leadni, hanem két-, vagy háromesély is megjátszható. Ennek megfelelően teljesen új a Totó-index táblázat, amely az interneten már szinten elérhető.

 

Az indulás nem zökkenőmentes, több lottózóban is fennakadások vannak, a kalocsai lottózó ajtaján például "Technikai okok miatt zárva" felirat fogadja az ügyfeleket. Egy másik boltvezető a régi jól bevált recepttel, a többszöri újraindítással próbálkozott úrrá lenni a hibán, mellyel annyit sikerült elérnie, hogy végül már belépni sem tudott a rendszerbe. A probléma nem csak a Tippmixet, hanem az összes játékot érintik, több boltvezető is arról panaszkodik, hogy nem tud belépni a rendszerbe...

 

 

 

 

A Szerencsejáték Zrt oktatófilmjei:

 
 

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,