Elindította legális szolgáltatását Bulgáriában a Pokerstars

2014-08-08
Az első pókeroldal, amelyik elnyerte a bolgár liszenszet, ráadásul egyből az új, Pokerstar 7-es verzióval indít a kis országban.

 

Bolgár oldalának, a pokerstars.bg elindulását ünnepli éppen a Pokerstars, mely a Bolgár Szerencsejáték Felügyelettől (SGC) ebben az évben kapta meg a pókeroldalak közül elsőként az online szerencsejáték engedélyt.

 

Eric Hollreiser, a Rational Group kommunikációs osztályának vezetője elmondta, hogy „Hiszünk abban, hogy nagy lehetőségeket rejt a bolgár piac, ezért ruházott be cégünk a bolgár liszensz megszerzésébe. A szabályozás megnyugtatja a játékosokat, és bizalmat ébreszt irántunk, biztosítja,  hogy a helyi szakemberek megvédjék a fogyasztókat a szabálytalanságoktól, valamint lehetővé teszi, hogy a már régóta áhított játékadó bevételekhez végre hozzájusson Bulgária.  ”

 

Érdekes módon a bolgár indulás épp egybeesik a .com, .eu és .es oldalakon zajló, a PokerStars 7 szoftver béta verziójának tesztelésével, így a bolgár játékosok már egyből az új verzióval ismerkedhetnek. 

 

Korábban a bolgár Szerencsejáték Felügyelet több száz másik online szerencsejáték oldallal együtt blokkolta a PokerStars szolgáltatásait a bolgárok elől, többek között ezért is döntött úgy a cég, hogy bolgár szerencsejáték liszenszért folyamodik az országban.