Életében először játszott lottójátékot, egyből elvitte a jackpotot!

2018-04-27
Egy 18 éves lány élete első kaparós sorsjegyével kapásból életre szóló nyereményt tehetett zsebre.

 

Egy quebec-i tinilány jó döntést hozott, mikor egy kaparós sorsjeggyel ünnepelte meg nagykorúságát – Charlie Lagarde megnyerte a Gagnant a Vie lottójáték jackpotját, ami azt jelenti, hogy élete végéig hetente 1.000 dollárt, tehát úgy 250 ezer forintot utalnak át neki. Nem rossz zsebpénz…

 

A lottótársaság szóvivője elmesélte, hogy a lány eredetileg azért tért be egy italboltba, hogy pezsgőt vegyen a szülinapi partijára, aztán úgy döntött, hogy a közeli üzletben vesz egy 4 dolláros kaparós sorsjegyet is.

 

Miután megnyerte a jackpotot, volt pár hete, hogy eldöntse, hogy 1 millió dollárt kér egy összegben, vagy élete végégig heti 1.000 dollárt. Egy pénzügyi tanácsadó azt mondta, neki, hogy – életkoránál fogva – jobban jár, ha a heti életjáradékot választja.

 

 

“Az összeg adók nélkül értendő, tehát ez egyenértékű egy több mint 100.000 dolláros éves fizetéssel, úgyhogy mindenképp nagyszerű kezdés az ifjú hölgy számára.” nyilatkozta a lottótársaság szóvivője, Patrice Lavoie. 

 

„Ez volt élete első szelvénye, és egyből egy nyertes sorsjegyet fogott ki.” Ennek esélye egyébként 1 a 6 millióhoz volt.

 

A lánynak nagy utazási tervei vannak, de azt is elmondta a lottótársaság embereinek, hogy fotózást szeretne tanulni, és reméli, hogy egy nap a National Geographic-nak dolgozhat majd.

 
Címkék: lottónyertes, sorsjegy,