Eibar - Real Madrid: Ronaldóék gálameccset tálalnak fel a kínaiaknak

2018-03-09
A Real Madrid sikeres párizsi kiránduláson van túl. A BL-ben továbbjutott a PSG kárára, a bajnokságban pedig nincs már különösebb cél, lehet tolni az örömfocit.

Eibar - Real Madrid: Garantált a szórakozás

Szombaton 13 órai kezdettel csap össze az Eibar és a Real Madrid. Ez elsősorban az ázsiai piacra szánt meccs, illik nagyot játszani, és kiszolgálni a kínai közönséget. Így biztosak lehetünk benne, hogy Ronaldo és Bale is pályára lép, egyébként sincs mire tartalékolni. A Madridnak most egy viszonylag laza időszak jön, legközelebb majd ismét BL-meccsen kell nagyot alkotni, és az Atletico elleni derbi is odébb van még.

Az ellenfél az Eibar csapata lesz, amely a 8. helyen áll. Hasonlóan a Real Madridhoz, komolyabb cél nélkül játszik a bajnokság hátra lévő meccsein. Nyílván a hazai találkozókon megpróbálja a legjobbját hozni, idegenben meg lesz ami lesz alapon játszik. Elérhető közelségben az EL-indulás, de nem kimondott cél, így görcs nélkül lehet játszani minden mérkőzésen.

Egy cél van: Jó és élvezetes meccset játszani

Az Eibar legutóbb ilyen korai időpontban a Sevillát fogadta, és nyert 5-1 arányban. Érdekesség, hogy azóta jött zsinórban 5 olyan bajnoki, ahol a gólok száma rendre 2.5 alatt maradt. Sanda gyanúnk van, hogy a Real Madrid elleni meccsen ismét kinyílik a gólzsák. Orellánáék próbálják majd a legjobbjukat nyújtani, és ha nyerni nem is sikerül, egy-két gólt össze lehet hozni.

A Real Madridnak egyébként sem nagyon ízlik az, amikor az ellenfél labdabiztos focistákkal van tele. Ramosék ezeket a meccseket nagyon ritkán hozzák le nullára, de idén amúgy sem a stabil védekezés jellemző a Fehér Balettre.

Gólokra fogadunk

Csak a közelmúltból csemegézve ott van például a Sociedad elleni 5-2-es siker, vagy a Betis elleni 5-3. Igazi adok-kapok meccsek, mint a régi időkben. Hagyják majd egymást kibontakozni a felek, kevés szabálytalanság és sok gól várható. Az unibeten a 3.5 gól fölött opció 2.30-as odds-szal fogadható. Ha minimum 5 gól születik, már 4.10-es szorzót foghatunk. Utóbbi azért már picikét rizikósabb, ráadásul kérdéses Orellana játéka is. A kis chilei azért hiányzik majd, de ha mégsem játszik, akkor sincs nagy probléma, mert a Real Madrid egyedül képes lehet  akár 5 gólt lőni. Az Eibar nem fog alibizni, a Real pedig tényleg csak focizni akar egy jót. Ronaldo, Bale, Benzema, Marcelo és Carvajal is játszik majd, talán Iscót is pályára teszi Zidane, szóval itt a Madrid is rámegy majd, hogy aki leül megnézni a meccset, az ne csalódjon.

Címkék: sportfogadás, tipp,