Eibar-Getafe: Rapid tipp a 14:00-ás spanyol meccsre

2020-11-22
A vasárnapi meccsek közül a kora délelőtti Eibar-Getafe az a találkozó, ahol érdemes lehet próbálkozni, hisz nem akármilyen találkozóra számítunk. Nem joga bonitó, sokkal inkább annak ellentéte várható.

Eibar - Getafe

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,56

Kezdés: 2020.11.22. 14:00

 

A Getafe a liga legkeményebb csapata, ehhez kétség sem fér. Minden egyes kontakt a lap határán mozog, sokszor a játékvezetők többet tűrnek el ennek a csapatnak, hisz ha 'normálisan' vezetnének, mondhatni átlagosan, akkor 8-10 sárga, és 2-3 piros lap kiugrana a zsebből minden meccsen csak a Geta játékosainak.

Vasárnap Gonzalez Fuertes fújja majd a sípot, róla tudni kell, hogy szeret minden kontaktnál ítélni valamerre. A Getafének azért 3-4 lapot rendre kioszt, a két 'kedvence' Jaime Mata és Cururella. Nekik szinte minden meccsen ad lapot, ami nem véletlen, két nagyon kellemetlen stílusban focizó játékos Cucu és Mata. Jaime Mata ugyan csatár, de mindig kinn a könyök, csíp, rúg, harap, kb. mint fénykorában Torghelle Sanyi, csak kb. dupla annyira durva. Cucurella meg annyit fut, annyit szerel, annyit van a labda környékén, hogy előbb-utóbb megunja Fuertes a rugdosódást, és mutat neki egy sárgát. De a Geta eleve olyan csapat, hogy ott szinte kötelező a keménység és a durvaság, ez Bordalásnál elvárás.

Az Eibarnak fel kell kötni a gatyát, mert a Geta ellen tényleg fizikálisnak kell lenni, emiatt pedig olyan csapatok is sok lapot gyűjtenek a madridi csapat ellen, melyek egyébként nem szoktak. A Geta ugyanis nem csak sok lapot gyűjt, de sokat is generál az ellenfeleknek!

Gonzalez Fuertes egyébként tényleg szereti fújkálni a sípot, és érzi majd, hogy a lapokat is kell mutogatni, mert itt nem szabad engedni a srácokat a végtelenségig rugdosódni. Ráadásul pontkényszer van mindkét oldalon, hisz vészesen közel a kieső-zóna. Ugyanakkor a bajnokság korai szakaszában járunk még, egy győzelemmel akár 4-5 helyet is előre lehet lépni. Érdekek ütköznek, és játékosok, sőt stílusok is ütköznek, ez pedig Fuertes sporinál biztosan lapokat generál.

Tavaly az Ipurúában 7 sárga és egy piros lap is villant, valami hasonlóra számítunk most is.

Címkék: sportfogadás, tipp,