Egyedül találta el a megalázó spanyol vb-meccs eredményét, 30 milliót kaszált!

2014-06-18
Egy spanyol sportfogadó – az országban egyedüliként - helyesen tippelte meg a Hollandia-Spanyolország meccs 5-1-es végeredményét, és ezzel 100 ezer eurót zsebelt be!

 

A férfi 70 ezer honfitársával egyetemben vett részt a spanyol válogatott egyik legnagyobb szponzora, a Cepsa Oil által szervezett tippversenyen. 

A Valenciában élő, 58 éves Jacobo Rios-Capape mintha előre látta volna azt, amire a többség még legrosszabb rémálmában sem gondolt, és a spanyolok ellen fogadott. Bevallása szerint persze természetesen ő is azt szerette volna, ha Spanyolország legyőzni Hollandiát, de tudta, hogy az esélyek ellenük szólnak.

 

„Bár nyilván azt akartam, hogy a mi csapatunk nyerjen, azt gondoltam, ha Hollandia elver bennünket, akkor nagyon el fog verni. Így hát 5-1-re tippeltem, bár nem voltam benne azért annyira biztos.” – nyilatkozta Rios-Capape a Marca nevű spanyol lapnak. „Igazából, miután megtettem a fogadást, azt gondoltam, hogy hülyeség volt, és nem fog bejönni.”

Egy kicsit rosszul is érzi magát, hogy hazája ellen fogadott, ezért most bejelentette, hogy szerdán bosszút áll a Chile elleni meccsen. "Szerdán megtankolom az autómat, és arra fogok fogadni, hogy Spanyolország 5-1-re leveri Chilét." - ígérte. 

 

Meglátjuk.. egy biztos: a spanyolok ma a túlélésért fognak küzdeni…