Egyéb fogadások

Line, Odd-Even, Total Rounds, Periods, Head to head, Race winner, Race specials, First Set, Set Betting, Number of Sets, At least one set, Five Innings, First Inning, Run Line

Line: Hazai vagy vendég győzelmére lehet fogadni vele. A „line” jellemzően a kosárlabdában és a baseball-ban, esetleg röplabdában stb. népszerű fogadástípus.

Odd-Even: A fogadással a mérkőzésvégi összpontszámra lehet tenni: páros vagy páratlan számjegyű lesz-e az eredmény. Az „odd-even” a baseball-meccsek kedvelt fogadása.

Total Rounds: A fogadás az ökölvívásra jellemző, hiszen a megtippelendő kérdés az, hány menet lesz a meccs során.

Periods: Jégkorongmeccsek fogadási típusa, melyben a fogadók arra tippelhetnek, miként alakul az eredmény a különböző periódusokban.

Head to head: A fogadóiroda által megjelölt két versenyző közül az egyikre lehet fogadni a „head to head”-ben. Leginkább a forma 1-es és motorversenyeken gyakori fogadási típus.

Race winner: Ennél a fogadásnál az adott verseny győztesére lehet fogadni.

Race specials: Ennek a fogadásnak a lényege az, hogy az adott versenyző befejezi-e a versenyt, vagy nem. Gyakori fogadástípus különböző autóversenyekben.

First Set: Az első szett győztesének kilétére lehet fogadni a „first set”-tel. A teniszfogadásokra alkalmas típus.

Set Betting: Szintén a teniszre jellemző típus, mely során a fogadók arra tehetnek, hogy az adott játékos milyen arányban győz társa ellen.

Number of sets: A mérkőzés szettjeinek számára lehet fogadni ezzel a típussal.

At least one set: Ennél a sportfogadástípusnál arra lehet tenni, hogy egy adott játékos a mérkőzés során legalább egy szettet meg fog-e nyerni.

Five Innings: Leginkább baseballfogadási-típus, ahol arra lehet tenni, hogy öt menet után melyik csapat fog vezetni.

First Inning: Az előző fogadási típushoz hasonlóan szintén tipikus baseball-fogadás, mely során az első menet utáni állást lehet megtippelni. A játékosok választhatnak, hogy hazai vezetés, döntetlen vagy vendég-vezetésre fogadjanak.

Run Line: A handicappel szinte teljesen azonos fogadási forma.


Címkék: sportfogadás,