Egy rapid tipp a cseh darts világából

2020-04-08
Zajlik a cseh Tipsport Premier Liga elnevezésű dartsverseny-sorozat, mi pedig innen hozunk egy elég 'bika' tippet! Vagyis reméljük, hogy az lesz!

Michal Smejda - David Rosi

Cseh darts Tipsport Premier League - 2020

 

Online sportfogadás tipp: Smejda -2,5 leg

22Bet odds: 1,875

Kezdés:  2020.04.08. 21:00

 

 

Tegnap, azaz április hetedikén kedden találtunk rá este egy cseh darts meccsre, ahol Pisek és Rosi játszott. Illetve Pisek játszott Rosival és Rosi idegeivel, mert Pisek bár alacsonyabban rangsorolt versenyző (23 éves, de 16-nak is elmegy arca alapján), úgy megverte Rosit, hogy azt kevesen gondolták, vagy talán senki.

Pisek 6-0 arányban nyert, teniszben már fél biciklinek neveznék itt egyszerűen a nullázás, vagy a söprés szó használatos. De a 6-0 még hagyján -bár önmagáért beszél-, Pisek olyan szinten múlta fölül Rosit, hogy utóbbi játékos a kiszálló közelébe sem jutott el. Volt olyan 3 köre, ahol a 9 nyíllal 101 ponttal fogyasztotta a tömegét, az már a kocsmai darts szintjén is ciki, nem egy ilyen tornán.

Ennek ellenére a bukik a hendihatárt 2,5-nél húzták meg, Smejda azért jobb játékos, vannak 'eredményei' magasabban rangsorolt, de talán nem is ez a lényeg. Ő tegnap elég jól játszott és nyert Pavel Jirkal ellen, aki azért a cseh és talán a nemzetközi darts színpadán is ismert játékos. Persze nem a PDC elitjéhez mérten, de a második vonalban ő azért jegyzett játékos, na őt sikerült 6-5-re megverni. Rosi ehhez képest szó szerint amatőr játékos, és ami igazán fájó számára, hogy a tegnapi, azaz a keddi játéka is elég amatőr volt.

Látva azt, amit Pisek ellen mutatott, az elég kiábrándító volt. Most vagy bundázott, vagy részeg volt, vagy csak ennyire nem ment neki, azt nehéz megmondani. De abban bízunk, hogy szerdán is a keddi formáját hozza, és akkor ez lehet április egyik legsimább tippje részünkről. Jelen pillanatban azt is nehéz elképzelni, hogy Rosi leget nyer, nem azt, hogy itt négyet összekapar Smejda ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,