Egy nap alatt két milliós jackpotot is megkaparintott egy férfi

2020-10-13
A szerencse fiának mondhatja magát az a michigani férfi, aki ugyanaznap nyert meg egy 1 millió dolláros és egy 5 ezer dolláros jackpotot.

 

A 24 éves férfi először egy Super Bonus Cashword elnevezésű kaparós sorsjegyen nyert 5000 dollárt, tehát úgy másfél millió forintot, és „még mindig szerencsés hangulatban” érezte magát, miután rájött, hogy nyert - írja az upi.com.

 

„Később aznap este még vettem pár Ruby Mine szelvényt, és nyertem 1 millió dollárt” – idézte fel a történteket a nyertes. Az 1 millió dollárt, tehát úgy 303 millió forintot érő második sorsjegyet egy benzinkúton vásárolta meg az igen szerencsésnek mondható férfi. 

 

A nyertes a pénzből egy új otthont és egy új autót szeretne venni, de a szüleit is szeretné belőle támogatni. 

A kaparós sorsjegyek világszerte  - így Magyarországon is – óriási népszerűségnek örvendenek, és a koronavírus karantén miatt most az online kaparós sorsjegyek forgalma is ugrásszerűen megnőtt. A Lottoland online lottózójában már magyarul is elérhető, azonnali nyereményt kínáló kaparós sorsjegyek között bárki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. 

 

Az online sorsjegyek ára 150 forinttól indul - fajtától függően - a legnagyobb nyereményt kínálóak pedig már milliárdos összegeket kínálnak főnyereményként. Vannak olyan sorsjegyek is, melyekkel életjáradékszerű-nyeremény érhető el, tehát tíz éven keresztül folyamatosan utalják át a nyeremény egy-egy részét. Mindegyik játék három opciót kínál – lehet egyesével játszani őket, vagy ha valaki javítani szeretné a nyerési esélyeit, vehet egyszerre 5 vagy 10 darab virtuális sorsjegyet is – kedvezményes áron.

 

 

Címkék: sorsjegy,