Egy másodpercen úszott el a félmillió fontos fogadási nyeremény

2013-01-31
Ami forintban 180 milliót ért volna!


Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti: A Daily Mail csütörtöki beszámolója szerint a meg nem nevezett játékos a hétvégén az angol és a skót labdarúgó kupamérkőzések négy meccsének pontos végeredményére tett fel 3 fontos - alig ezerforintos - tétet.

 

Az illető alacsony valószínűséggel kínált, és így nagyon nagy nyereményeséllyel kecsegtető fogadásai rendre bejöttek: az Oldham 3:2-re verte a Liverpoolt, a St. Mirren szintén 3:2-re a Celticet, a Chelsea pedig 2:2-es döntetlent játszott a Brentforddal.

 

Már csak a Leeds-Tottenham meccsnek kellett volna bejönnie: erre a találkozóra a fogadó 3:1-es Leeds-győzelmet játszott meg.

Ha ez is teljesül, a játékos 506 562 fontot (180 millió forint) kasszírozhatott volna a Ladbrokes fogadóhálózat pénztáránál.

A Leeds-Tottenham mérkőzés eredménye az utolsó pillanatig 2:1 volt, amikor egy leedsi támadás nyomán a labda a Tottenham hálójában kötött ki - egyetlen másodperccel azután, hogy a játékvezető lefújta a meccset. A bíró ugyanis pont belesípolt az utolsó akcióba, félmillió fonttól megfosztva a boldogtalan sportfogadót.

 

 

Valamelyes vigaszdíj mindazonáltal jutott a játékosnak: a három eltalált végeredményért 17 ezer fontot (hatmillió forint) vehetett fel.

 

Fotó: DailyMail


Forrás: MTI

 

Címkék: sportfogadás,