Egy lottócsoport összes szelvénye nyert!

2017-12-22
A theLotter online lottózó egyik lottócsoportja 28 millió forintnak megfelelő összeget nyert!

 

A világszerte jól ismert theLotter online lottózó egyik extra szolgáltatása, hogy játékosainak a világ szinte bármely nagy lottójátékára szerveznek lottócsoportokat. Ezeknek a lottócsoportoknak számos előnye van, többek között az, hogy töredékáron játszhatunk egyszerre sokszáz lottószelvénnyel, és ezzel jelentősen növeljük nyerési esélyeinket. 

 

Az USA-ban különösen népszerű ez a lottózási forma, nem véletlen, hogy az utóbbi években egyre-másra érkeztek a hírek a különböző lottócsoportok sikereiről, és egy közelmúltban készített statisztika szerint minden harmadik nagy jackpotot lottócsoportban játszók nyernek

 

2012 márciusában például a marylandi ‘Three Amigos’ elnevezésű kollektív lottócsoport nyerte meg az azóta is rekordnak számító, 656 milliós MegaMillions jackpot egyharmadát. A csoport összesen $218.6 milliót nyert, amit három részvevője között osztott szét. 

2013 augusztusában a New Jersey-i ‘Ocean’s 16’ kollektív csoport a Powerball lottó hatalmas jackpotját nyerte meg. A $448 milliós jackpot három nyertes szelvénye közül az egyik volt a csoport tulajdonában. 

2014 szeptemberében pedig egy magáról semmit sem közlő ír kollektíva nyerte egy 86.7 millió eurós jackpotot az EuroMillionson. 

Szintén 2014 szeptemberében 12 brit buszsofőr nyerte meg az EuroMillions 38 millió angol fontot érő jackpotját.

2015 októberében 12 kanadai kolléga nyerte meg a Lotto Max 60 millió dolláros nyereményét.

Nemrégiben látott napvilágot a hír, hogy a theLotter online lottózó egyik Powerball lottócsoportja 106 ezer dollárt, tehát úgy 28 millió forintot nyert a november 4-i sorsoláson. A csoportban 55 játékos vett részt a világ minden tájáról. Az 55 játékos fejenként 11 dollár körüli összeggel szállt be a 65 szelvény megvásárlásba, így fejenként 1900 dollárt, 500 ezer forintot nyertek. Szinte hihetetlen, de a lottócsoport 65 mezőjének mindegyike nyert!

 

A lottócsoportok persze nem újkeletű dolgok, az emberek már évtizedekkel ezelőtt is lottóztak közösen kollégáikkal vagy barátaikkal. Mostanság csupán annyi változott, hogy már nem feltétlenül szükséges, hogy az ember maga verbuválja össze azokat a játékosokat, akikkel aztán a pénzt összedobva sok-sok lottószelvényt vásárol, hiszen egyre több online lottózó indít lottócsoport szolgáltatást. Ez sokkal kényelmesebb megoldás, hiszen semmi más teendő nincs, mint beszállni egy már „kész”, nekünk tetsző csoportba – melyek több száz szelvénnyel játszanak egyszerre, és így jóval nagyobb eséllyel kaparintanak meg egy-egy nagy nyereményt. A legtöbb helyen ráadásul különböző kedvezményeket is adnak - a theLotter-nél például 25%-os kedvezményt is kaphatunk, ha több hétre befizetünk egy-egy lottócsoportba.