Pár fogadó eltalálta a német-brazil meccs 7-1-es végeredményét!

2014-07-09
Egy új-zélandi és két brazil játékos előre látta azt, amire senki sem számított, nevezetesen azt, hogy a németek az elődöntőben a sárba tapossák Brazíliát…

 

Az ausztrál TAB fogadóirodánál 9700 játékos próbálta megtippelni a meccs pontos végeredményét, közülük egyetlen egynek sikerült. Ő 250-szeres nyereményszorzóval 2 dollárt tett fel arra, hogy Németország 7-1-re alázza Brazíliát, és ezzel 500 dollárt, azaz nagyjából 110 ezer forintot nyert. (Azóta már biztos bánja, hogy nem volt bátrabb, és nem játszott meg nagyobb összeget… )

 

Egy másik új-zélandi játékos még jobban örülhet, hiszen három meccs félidei állását és végeredményét is helyesen tippelte meg, és így 40 dolláros téttel 110 ezret, tehát közel 25 millió forintot nyert. 

 

Ugyan egyik fogadó sem találta el az összes eddigi mérkőzés végeredményét, így az ezért felajánlott 5 millió dollár már biztosan a TAB irodánál marad, az új-zélandi fogadók jól kaszáltak a vébén. Egy másik játékos 50 dollárból csinált 50 ezret három meccs pontos végeredményének megtippelésével.

 

Az új-zélandi labdarúgás is sokat köszönhet a vébének, hiszen a fogadásokból befolyó adóból körülbelül 500 ezer dollárra számíthat a sportág.

 

Két brazil is telibetalálta a súlyos zakót

 
Két pesszimista brazil fogadó is ráérzett arra, hogy a házigazda válogatott súlyos vereséget szenved majd a németektől a labdarúgó-világbajnokság keddi elődöntőjében, mindketten pontosan eltalálták a történelmi kudarc mértékét, 1-7-es végeredményre fogadtak.
 
Az O Globo című lap online kiadásában arról számolt be, hogy a még tanuló Elton Sato egy tv-készüléket nyert hihetetlennek tűnő, de végül valósággá vált tippjével. "Láttam a csapatot Freddel és Felipaóval, mindenféle koncepció nélkül, ezért úgy döntöttem, nagy vereségre teszek" - mondta, hozzátéve: a barátai ámulva nézték, ahogy minden német góllal közelebb kerül ahhoz, hogy bejöjjön a tippje, végül Oscar utolsó percben lőtt becsületgólja feltette az i-re a pontot.
 
Az UOL.com tudósítása alapján Cascavel városában is volt egy helyesen tippelő: Aparecido Pereira da Silva egy bárban fogadott, s körülbelül 50 eurónak megfelelő összeggel gazdagodott. Ahogy elmondta, egy kolléganője azt mesélte neki, hogy 7-1-es német győzelmet álmodott, ezért kérte, hogy tegyen erre az eredményre.