Egil Olsen: mi erősek vagyunk, a magyarok technikásak

2012-11-14
Nem számít sok gólra a magyarok elleni, szerdai barátságos mérkőzésen Egil Olsen, a norvég labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

 

„Mi erősek vagyunk, a magyarok pedig technikásak, kemény mérkőzésre számítok, bár szerintem nem lesz sok gól” - nyilatkozott a 70 éves szakember keddi sajtótájékoztatóján.

 

Olsen egy viszonylag ismeretlen együttessel érkezett Magyarországra, ugyanis a keretben hét olyan futballista is helyet kapott, aki az U21-es válogatottból került fel. A tréner ezzel kapcsolatban elmondta, természetesen győzni szeretne csapatával a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő összecsapáson, ugyanakkor kicsit izgul amiatt, hogy a fiatal játékosok miképpen birkóznak meg a feladattal.

 

Mohammed Abdellaoue, a Hannover 96 csatára kiemelte: elsősorban a Bundesliga góllövőlistáját holtversenyben vezető Szalai Ádámra kell majd figyelniük, aki remek formában várja az összecsapást. A marokkói származású támadó hozzátette: a találkozóról csak röviden beszélgetett magyar csapattársával, Huszti Szabolccsal, és kicsit furcsának találja, hogy a német élvonalbeli bajnokság egyik legjobb formában lévő játékosa ennyi góllal és gólpasszal miért nem szerepel a magyar válogatottban. Abdellaoue elmondta, nehéz mérkőzésre számít szerda este.

 

A találkozó 20.30 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.

 

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Király Gábor - Vanczák Vilmos, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Kádár Tamás - Pintér Ádám, Varga József, Hajnal Tamás - Koman Vladimir, Szalai Ádám, Dzsudzsák Balázs

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,