Düsseldorf - Eintracht Frankfurt: Ezúttal a lapok dominálhatnak

2019-03-11
Az őszi szezonban Frankfurtban az Eintracht 7-1-re verte a Düsseldorf együttesét. Itt a lehetőség a visszavágásra!

Düsseldorf - Eintracht Frankfurt

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,80

Kezdés: 2019. 03. 11.  20:30

 

Utolsó 4 bajnokija közül 3-at megnyert a Düsseldorf, ezzel megszilárdította a helyét a középmezőnyben. Egy hétfői siker már-már a biztos bennmaradást jelentené, de igazából egy pont is értékes lehet hosszútávon. Ami a Frankfurtot illeti, a Leverkusen beelőzte vasárnap, viszont a Frankfurtnak vélhetően a BL-indulás a kitűzött cél, ehhez pedig nyerni kéne. Jelenleg 6 pont a hátrány a Gladbach-hoz képest, ezt lehetne este lefelezni.

Valószínű, hogy nem lesz ez rossz meccs, hisz a Düsseldorf hazai pályán rendre győzelemre játszik. Otthon a Fortunára nem jellemző az alibi. A Frankfurtnak meg igazából a döntetlen kevés, de erre a jelenlegi Frankfurtra amúgy sem lehet ráfogni, hogy túl defenzív együttes lenne.

A két együttes őszi meccse emlékezetesre sikeredett, a Frankfurt hazai pályán kivégezte a Düsseldorfot. Haller a 20. percben egy büntetőből lőtt góllal nyitotta a sort, aztán a Frankfurt még hatot vágott, és 7-1-re nyert. Jovic öt gólt szerzett, Haller kettőt, a Fortunából Lukebakio volt eredményes.

Azon az őszi meccsen a gólok domináltak, lapokból kettő került kiosztásra. Most egy picit kevesebb gólt várunk, viszont több lapot. Nyílt meccs várható, a Frankfurtnak nyerni kéne, és igazából a Düsseldorf is lendületben van. Gondolhatják -jogosan- hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Még egy-két győzelem, és megvan a bennmaradás.

Robert Hartmann játékvezető fújja majd a sípot, a tippünk pedig az, hogy lapokból is kioszt minimum 4-et. A Düsseldorf játékosainak csőrét biztosan böki a 7-1-es zakó. A Fortuna szurkolói elég fanatikusak, szintén űzik-hajtják majd sajátjaikat. A Frankfurt a kettős terhelés miatt vélhetően fizikálisan és fejben is fáradtabb az optimálisnál, szóval könnyen előfordulhat, hogy több játékos hoz rossz döntést, szabálytalankodik lapot érően. Eleve lendületes meccsre számítunk, ahol mindkét csapat játszani akar, sokkal 'könnyebb lesz' szabálytalankodni, mintha állófocit látnánk, ahol mindkét oldal elégedett a döntetlennel.

Címkék: sportfogadás, tipp,