Duplán szerencsések

John Ord, és felesége Karen a két héttel ezelőtti lottóhúzásra véletlenül mindketten vettek szelvényt, és pont akkor be is jöttek a számaik.

Mindig ugyanazokkal a számokkal játszanak, családi születésnapokkal, és aznap valószínűleg nem egyeztettek, hogy ki is vegye meg a szelvényt, így - biztos ami biztos -, mindketten megtették. John a trafikban, Karen a postán. 5+1-es találatuk lett, ráadásul kétszer... Fejenként 96.527 fontot (36 millió forint) nyertek.

 

 

Karen (44) ezt mondta:

- Hihetetlen volt, amikor szombaton kihúzták a számainkat. Azóta egyfolytában újra és újra megnézzük a húzást. Édesapámat hat éve vesztettük el rákban. Azóta is minden este jó éjszakát kívánok neki, és megkérem, hogy küldjön nekünk jó szerencsét. Ez teljesen rávall: a szerencsét duplán küldte.

 

John (52) hozzátette:

- Fantasztikus érzés. Imádom a munkám, tehát nem akarom feladni, de a nyeremény azt jelenti, hogy lazíthatunk végre egy kicsit, és élvezhetjük az életet.

A Gateshed-i házaspárnak négy fia van, 12-17 év közöttiek. Az ünneplést a család nem vitte túlzásba, de egy szuper nyaralást terveznek a közeljövőben.

 

Forrás: The Sun