Dortmund - Hoffenheim: Jöhet a tizedik?!

2019-02-09
Zsinórban kilenc tétmeccset játszott egymás ellen a Dortmund és a Hoffenheim, amikor minimum egy-egy gólt mindkét csapat összehozott a találkozón.

Borussia Dortmund - TSG Hoffenheim

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,41

Kezdés: szombat 15:30

 

A Dortmund és a Hoffenheim támadó felfogású csapat, és ezt bizonyítják az egymás ellen lejátszott találkozók is. Jelenleg kilenc-meccses az a széria, amikor az egymás elleni találkozókon minimum egy gólt mindkét csapat összehoz ugyanazon a mérkőzésen.

A gólok akkor is potyognak, ha nem egymással játszanak, a Hoffenheim és a BVB csapatára is igaz, hogy elöl-hátul gólképes.

Jó hír számunkra, hogy a BVB középpályása, Delaney eltiltott, ő egy biztos pont a sárga-feketék középpályáján, nélküle kevésbé lesz stabil ez a sor. Zagadou és Akanji is sérüléssel bajlódik (még mindig), és ami sajnos nem jött jól, hogy Reus ismét kidőlt. Persze akad azért így is kreatív játékos Favre keretében, szóval annyira nem nyugodhat meg a Hoffenheim. Azért sem, mert a vendégeknél Vogt esett ki, Adams és Rupp is maródi, de Bicakcic és Hübner sem feltétlenül 100%-os még.

 Jó kis meccs lesz ez, hisz a BVB-nek a Bayern megint adott egy nagyobb lélegzetvételnyi előnyt. Nincs a sárga-feketéken akkora nyomás, nem liheg ott közvetlenül a nyakukban a bajor csapat. A Hoffenheim pedig a 8. helyen áll, hátrafelé nem kell nézelődni, viszont itt lenne az ideje megindulni felfelé. Márpedig ahogy mi Nagelsmann mester megismertük, a TSG aligha játszik majd alibi focit. Valószínű, hogy Reus sérülésével azért nőttek az esélyei a Hoffenheimnek a pontszerzésre, önbizalom szempontjából sem mindegy, hogy az ellenfél egyik legjobbja nem játszik, de akár vissza is üthet ez. Ha túlzottan megnyugszik a vendég-csapat, az visszaüthet.

Nehéz elképzelni ezt a párharcot, hogy legalább egy-egy gólt nem hoz össze mindkét csapat, nekünk nem is sikerült. Egyébként a Hoffenheim a Bayern mögött a 2. legtöbb lövést adja le meccsenként átlagban (két század a különbég), viszont ha a meccsenként kaput eltaláló lövések számát nézzük, ott a TSG már a Bayernt is megelőzi, szóval tényleg minden adott, hogy jó, és gólgazdag meccset lássunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,