Dortmund - Barcelona: Mondjuk a tutit!

2019-09-17
A Dortmund és a Barcelona rendre elkerülte egymást a BL-ben, de most eljött a randi ideje. Reméljük, sokáig emlékezetes találkozó lesz!

Borussia Dortmund - FC Barcelona

Bajnokok Ligája csoportkör - 1. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Dortmund kaput eltaláló lövései 4,5 felett

Unibet odds: 1,73

Kezdés:  2019.09.17. 21:00

 

A Dortmund a gólgazdag meccseiről híres, a BL-ben a gólrekord is a BVB-é, és a Barcelona sem az a csapat, amely 0-0-ra játszik. Szóval bízhatunk benne, hogy kő kövön nem marad majd a Signal Iduna Parkban kedd este.

A csapatokat jól ismerjük, a Dortmund sokféle stílusban képes játszani. Ért a labdatartáshoz, a kontrához, igazán veszélyes csapat. A Barcelona labdadomináns együttes, de képes a direkt focira, amikor nem feltétlenül a labdatartásra épít.

A tippünk nem bonyolult. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy a Dortmund csapata minimum 5 kaput eltaláló lövést összehoz. Az unibettől ez elég ajándék-szagú opció, mivel a sárga-feketék rendkívül nagy elánnal játszanak hazai pályán szinte mindig. Hétvégén a Leverkusen ellen 4 gólig jutottak, pedig ott érezhetően nem adtak bele apait-anyait. Tartalékoltak a keddi összecsapásra.

A Barcelona ellen vélhetően olyan kezdést akarnak prezentálni Reusék, hogy a katalánok azt sem tudják, milyen rendezvényen vannak. A BVB képes olyan agresszíven kezdeni, hogy akár 10-15 perc alatt 3-4 kaput eltaláló lövést összehozzanak. Egész biztos, hogy Favre fiai meg akarják sebezni a Barcát, a meccs első negyed órájában mi minimum két -de inkább több-, hazai kaput eltaláló lövést várunk. Aztán, ha sikerül gólt lőni, akkor jöhetnek majd a kontrák! Abban is kiváló a BVB, sőt talán az egyik legjobb a világon. De ha nincs gól, akkor sincs probléma, mert akkor fenn kell tartani a nyomást.

A Barca idegenben fogható, és ezt tudják a németek. Messi vélhetően nem kezd, nélküle azért még inkább fogható a csapat. A LaLigában a nyitómeccsen 1-0-ra kikaptak a katalánok, az Osasuna ellen is csak 2-2-őt játszottak.

A Borussiának pedig kellenek a hazai győzelmek, mert a Barca mellett ebben a csoportban van a megerősödött Inter is. Talán a Slavia nem szól bele a Barca-Inter-BVB trió harcába, de csak két együttes juthat tovább. Szóval az fix, hogy a Dortmund nem fog megijedni a Barcától, nekiront, és tűz alá veszi ter Stegen kapuját.

Címkék: sportfogadás, tipp,