Dinamo Zagreb - FTC: Nyolcszoros pénzt ér a Fradi-siker Zágrábban

2019-08-05
Ahhoz képest, hogy a Fradi szétkapta a Ludogorets csapatát oda-vissza, elég masszív szorzót kapott a magyar bajnok a Zágráb elleni párharc első meccsén.

Dinamo Zagreb - FTC

BL-selejtező

 

Online sportfogadás tipp:  Mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 1,97

Kezdés:  2019.08.06. 20:00

 

Négy tétmeccsen láthattuk az FTC-t ebben az idényben, és ezen találkozók alapján már kialakulhatott bennünk egy két a csapatról, hogy is néz ki, milyen focit játszik jelenleg Rebrov csapata.

Az egyértelmű volt, hogy a Ludogorets ellen nagyon felszívta magát a Ferencváros. Becsülettel küzdöttek, mindenki apait-anyait beleadott. A helyzeteknél kellett egy kis mák, de jó csapatnak és jó kapusnak van szerencséje. A Fradinak volt, mert a Razgrad ellen oda-vissza nagyon jó százalékkal lőtte be a helyzeteket. Viszont az is látszott, hogy hátul sok a lyuk, és az is látszott, hogy nem képes 100%-os koncentrációra még a zöld-fehér mezes együttes.

Aztán jött a Valletta elleni párharc, hazai sima siker, de a találkozó végén a máltai bajnok is betalált, és Dibusz is védett egy-két ziccert. A máltai összecsapáson pedig 1-1 jött össze Máltán, eléggé minimalista focival, na az a meccs nem volt épp bíztató.

Nagyon úgy tűnik, hogy jobb csapat ellen játszik jobban a Fradi. A Valletta ellen nem pörgött fel túlzottan az FTC, de azt láttuk, hogy a Razgrad ellen mit játszott. Ott azért elég modern focit tolt, néha-néha meglepően magabiztosan játszott, hátul is higgadtan, rövid passzokkal operált.

A Dinamo Zágráb sem viccelt, később csatlakozott a selejtezőkhöz, és a Saburtalo Tbilisit verte meg oda-vissza a horvát együttes. Idegenben kettőt, otthon hármat vágott. A Zágráb három bajnokin is túl van, mindhármat magabiztosan húzta be. Mindössze 1 gólt kapott ezen az öt meccsen, és 14-et vágott.

Emir Dilaver személyében egy ex-FTC spíler is van a Dinamo keretében, de ez nem túl nagy előny nekik, a Fradi a 2016/17-es idény óta teljesen átalakult. A Fradi értéke 20.5, míg a Dinamóé 72,5 millió Euró. Csak Olmo egyedül 15 millió Eurót ér Zágrábban. Persze ezek csak számok. Ha a Fradi képes úgy játszani, mint tette Razgradban, simán van sansz a továbbjutásra. Azért a Fradi bár magyar csapat, azért Lovrencsicset és Dibuszt kivéve magyar alapembere a Fradinak egyelőre nincs. Viszont Dibusz és Lovrencsics már rutinos spílernek számít, a légiósok meg jelenleg mind minőséget képviselnek az FTC-nél. Nagyon úgy néz ki, a Rebrov-mester és a csapat közötti összhang is megvan. Böde távozott, Lanzafame beállt a sorba. Egyelőre mindenki a focival foglalkozik, és így van ez jól. A Fradi gólt fog lőni, tele van a csapat potens játékossal. Ráadásul Boli személyében egy újabb gólvágó érkezett, közben itt van már Tokmac, Signjevic, Lanzafame, Varga és Priskin is.

Viszont sajnos az is valószínű, hogy a Fradi gólt, vagy akár gólokat kap. Mind a négy meccsen kapott a BL-selejtezőkben, még a Valletta is oda-vissza bevette Dibusz kapuját.

Címkék: sportfogadás, tipp,