Debrecen - Puskás Akadémia: Revansot vehet a Loki

2018-05-27
Az egész NBI mezőnyének egyetlen csapata van, amely komolyabb tét nélkül játssza le a hátra lévő két bajnokiját, ez pedig a Puskás Akadémia.

Debrecen - Puskás Akadémia

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Unibet odds: 1.81

Kezdés: vasárnap 20:45

 

A Puskás Akadémia a hétközi Magyar Kupa fináléban alulmaradt az UTE csapatával szemben. A rendes játékidős döntetlen után a hosszabbítás sem döntött, a tizenegyes-párbaj során pedig az Újpest csikarta ki a győzelmet, így indulhat az EL-ben. Az Akadémia így hoppon maradt, ráadásul biztosan jól elfáradt. a keret persze bő, de egy jó kis utazás, majd a játék nem fog jól esni a csapatnak, ráadásul a hangulat sem lehet olyan király, azért csak jobb lett volna friss kupagyőztesként utazni a DVSC-hez.

Egyébként a Lokinak van törleszteni valója, mivel a MK-ból épp a Puskás ejtette ki a Debrecent. Az odavágót otthon az Akadémia 4-0-ra nyerte, így a visszavágón hiába küzdött a DVSC, a 2-0-ás siker nem volt elég a továbbjutáshoz.

A Puskás Akadémia matek alapján még lehetne dobogós, de négy csapat is sokkal jobban áll még a 3-6 helyeken, így vélhetően a hátra lévő két meccsen már nem feltétlenül teszik oda úgy magukat, mintha még komolyabb tét lenne. Az MK volt a nagy esély, azt viszont az UTE vitte.

A Loki utolsó hazai bajnokijára készül, mindent bele fognak adni a piros-fehérek. A Puskásnak utazni kell, a lábakban van a hétközi 120 perc is, szóval itt papíron a hazai csapatnak áll a zászló. Persze, ha már játszani kell, a Puskás játékosai sem fognak feltartott kézzel odaállni. Igazából az Akadémiának két győzelem kell minimum, hogy valami komolyabb előrelépést hozzon össze, és még akkor is függ a csapat helyezése a többi együttes szereplésétől. A Lokinak pedig szintén egyértelműen nyerni kell, és akkor az utolsó fordulóban jöhet egy 'bronzcsata az Újpest ellen, ha az UTE is behúzza aktuális találkozót a hétvégén.

Jó meccsre számítunk, valószínűleg a hálók is rezegnek majd, hisz itt egy döntetlen mindkét csapat számára vereséggel ér fel. A Puskás csapata pedig vélhetően egy jobban szétszakad majd a fáradtság miatt, ahogy haladunk előre az időben. Ha nincs középpálya, akkor sok a kapu előtti esemény, hisz középen nincs szűrés, másodpercek alatt át lehet védekezésből támadásba.

Tipp: 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,