Debrecen - Paks: Hétvégén az NB1 is folytatódik

2018-10-18
A Loki és a Paks egymás elleni találkozóin nem ritka a gólváltás. Az NB1 első körének utolsó fordulójában is erre tippelünk.

Debrecen - Paks

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 1,70

Kezdés: szombat, 17:00

 

Nem kezdte acélosan a szezont a Paks, de úgy folytatta. Az atomvárosiak már hét forduló óta veretlenek, és felkapaszkodtak a tabellán is, egészen a 4. pozícióig. Közben a Debrecen 'csak' a hetedik, de mindössze két pont választja el a két együttest.

A Loki ötször játszott otthon az aktuális bajnokságban, és csak a Diósgyőr elleni keleti derbit úszta meg kapott gól nélkül. A lőtt gól mindig összejött, szóval a 'mindkét csapat lő gólt' opció eddig nyerőnek bizonyult a DVSC találkozóin.

Ami a Paksot illeti, idegenben egyértelműen kontrákra játszik, és főleg a védekezésre összpontosít. Az ellenfél hibáit viszont bünteti, próbálja kihasználni az adódó lehetőségeket. Csertői együttese 1-1-es döntetlent játszott a Fradi és a Vidi ellen is idegenben, szóval nem véletlen az a 4. hely a tabellán.

Egységes csapat az atomvárosi, ráadásul arrafelé mindenki egy nyelvet beszél. Légiósok nélkül is nagyon stabil tagja évek óta az NBI-nek. A tippről pedig annyit, hogy vélhetően most is jönni fog. A Loki hazai közönség előtt biztosan nagy elánnal játszik majd, ahogy szokott. Egyértelmű cél a győzelem, 'Bandi bá' aligha gondolkodik remiben. Mondjuk a DVSC már 3-szor ikszelt otthon, de egyszer sem 0-0-át mutatott az eredményjelző a mérkőzések végén. Sőt az MTK-val játszott 3-3 a szezon egyik legjobb, ha nem a legjobb meccsét hozta. Hazai szinten gyors, sok akciót hozó eseménydús találkozó volt az, és ilyen lehet ez a Paks elleni összecsapás is.

A két együttes az előző két idényben hatszor is megütközött, mind a hat alkalommal volt gólváltás. Az előző idényben Pakson 1-1-et és 2-5-öt játszottak, Debrecenben pedig 3-2 lett a két együttes találkozójának végeredménye. Azon a találkozón a mindkét csapat lő gólt opció 12. perc alatt lejött, Papp10. percben lőtt góljára Bódi 2 perc múlva válaszolt.

A válogatott szünet előtt is adok-kapok meccseket játszott mindkét együttes, most picikét feltöltődve sem várhatunk mást, mint gólt itt, és gólt ott.

Címkék: sportfogadás, tipp,