Debrecen - Eger: Jön a felkészülési meccsek időszaka a női kéziseknél

2018-08-01
Az Eger feljutott a női NBI-be, és ami még ennél is fontosabb, vállalja is a szereplést az élvonalban. Szerdán a DVSC ellen játszik edzőmeccset az újonc.

Debrecen - Eger

Online sportfogadás tipp: DVSC -8.5 gól

Bwin odds: 1.75

Kezdés: 2018.08.01. 18:00

 

Túl három hét kőkemény felkészülésen, két nagybányai edzőmeccsen egy hét balmazújvárosi edzőtáborozáson hazai közönség előtt is megmutatja magát a 2018/19-es DVSC. Szerdán 18 órakor a Hódosban fogadják a debreceni lányok az első osztály újoncát, az Eger együttesét.

A DVSC szurkolói először köszönthetik junior világbajnokként Loki-mezben Tóvizi Petrát, debreceni edzőként Pal Oldrup Jensent és ott lesz a pályára lépők között a múlt héten a válogatottal Törökországban edzőtáborozó Kovács Anna is. -olvashatjuk a dvsckezilabda.hu oldalon

Debrecenben egyébként komoly kis csapat alakul, itt játszik például ebben az évben a válogatott oszlopa, Kovács Anna is, akit a Dunaújvárostól szerzett a Loki, irányító-átlövőben Griegel és Zamfirescu, beállóban a friss u20-as vb-győztes Tóvizi, átlövőben Kovács mellett Punko, bal lövőben Bulath és Despotovics. Azért ezek nem rossz játékosok, közben az Eger bár feljutott, azért a keret nem igazán erősödött. Márpedig a 2. vonal és az élvonal között hatalmas a különbség, és itt nem a Győrt meg az FTC-t kell érteni, hanem mondjuk a Budaörs meg a MTK szintű csapatokat.

Az Eger már a DVSC elleni edzőmeccsen is meg fogja tapasztalni, hogy mekkora a különbség az élvonal és a másodosztály között. A mi tippünk, hogy félidőnként öt-öt góllal minimum jobb lesz a Loki.

(Az előző idényben az Eger a magyar Kupában találkozott élvonalbeli csapattal, akkor hazai pályán 15-37 arányban sikerült kikapni a Váctól.)

Címkék: sportfogadás, tipp,