Debrecen - Budaörs: Villámrajtot vehet a Loki!

2020-08-02
A Civisvárosban megnyomták az újraindítás gombot. Az NBI-ből búcsúzó DVSC amennyire csak lehet, megerősítette a keretét, így a cél egyértelműen a másodosztály megnyerése, és ezzel együtt a feljutás.

DVSC - Budaörs

NBII - 1. forduló

 

Online sportfogadás tipp: DVSC góljai 1,5 felett

Unibet odds: 1,54

Kezdés:  2020.08.02. 17:45

 

Debrecenben elkezdődött az építkezés, és talán jót is tesz ennek a klubnak egy kis 'pihenő'. A másodosztályban a bajnokság egyik favoritja a Vasas mellett, vélhetően hosszabb távon ez a két klub annyira kiemelkedik majd, hogy a többieknek sok esélye nem lesz a feljutásra. A Lokinál volt tulajdonosváltás, szóval fentebb is megújulás tapasztalható, és a keretet illetően is. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a Loki kerete talán erősebb, mint volt. Olyan játékosokat igazolt a DVSC, mint Poór Patrik és Tischler Patrik, két rutinos játékos, mindketten voltak a válogatott tagjai, ahogy még lehetnek is a másodosztály ellenére. Aztán meg kell említeni Korhutot, aki a légiósélet után ismét a DVSC labdarúgója. Szintén visszatért a Lokihoz Varga József, mondani sem kell, ők is válogatott focisták voltak. Adeniji, Garda, Havobda, Trujics távozott, de azért mégsem lehet azt mondani, hogy a Loki gyengült volna. Ráadásul magyar játékosok érkeztek, ex-Loki játékosok, nekik sokkal többet jelent ez a klub, mint azoknak a légiósoknak, akik egyik évben itt fociznak, aztán fél év múlva már sehol sincsenek.

A Budaörsről talán elég csak annyit tudni, hogy az edzője Bognár György, márpedig a Bognár-csapatok nem szoktak fukarkodni a gólokkal. Szép focit játszik az 'örs, a rúgott és kapott gólok egyaránt jellemzik az együttest. Előrejátékban még erősödött is a Budaörs, Kulcsárral és Zsidaival nem lett gyengébb a kreatív zóna.

Debrecenben megemésztették a kiesést, nem tehettek mást. Itt a másodosztályban ennek a csapatnak dominálni kell, mese nincs. A Budaörs pedig hozza majd azt a Bognár-féle kreatív gólt lövök-gólt kapok fociját, amelyet megszokhattunk.

A Loki jó csapat lesz, és hiába hárítanak a Civisvárosban, az NBII favoritja ez az együttes. Nemrég edzőmeccsen 4-0-ra verték azt a Szparit, amely a nyitómeccsen győzni tudott a másik kieső Kaposvár otthonában. A tippünk, hogy ha 4 gólt nem is szerez a DVSC, kettőt minden bizonnyal igen. Bár, ha a Budaörs felvállalja a nyílt futballt, most is összejöhet az a négyes...

Címkék: sportfogadás, tipp,