David Beckham kaszinót népszerűsít Ázsiában

2013-12-02
A Las Vegas Sands a közelmúltban szerződést írt alá David Beckhammel a kaszinólánc ázsiai népszerűsítésére.

 

A világ egyik legismertebb sportolójának leszerződtetése - aki ráadásul állítólag hamarosan a lovagi címet is meg fogja kapni II. Erzsébet királynőtől – igen fontos lépés a Sands számára. Kínában ugyanis tilos a kaszinók direkt reklámozása, viszont a volt angol csapatkapitány bevonása kreatív módja annak, hogy még több játékos csalogassanak át a Sands kapuján.

 

 

Annak ellenére, hogy néhány hónapja visszavonult a játéktól, Beckham a mai napig példakép a sportág számára, és idén már többször is tett látogatást az ázsiai országban. Korábban a Kínai Labdarúgó Szövetség meghívására érkezett a sportág fiatalok körében való népszerűsítésére, a múlt hétvégén pedig a makaói Cotai Arenában nézte meg Manny Pacquiao és Brandon Rios meccsét. 

 

 

Kétségtelen, hogy a Sands Chinával kötött egyezség mindkét fél számára előnyös, különösen ha tudjuk, hogy Makaó rendelkezik a világ legnagyobb kaszinópiacával. Az egykori portugál gyarmat 2007-ben vette át ezt a megtisztelő címet Las Vegastól, és azóta már ötször több bevételt generál, mint amerikai versenytársa. Miközben idén októberben Nevadában például 2,6 százalékkal, 954 millióra csökkent a szerencsejátékokból származó bevétel, Makaón rekordbevételt értek el: a tavalyi évhez képest 32 százalékos növekedéssel elérték a 4,57 milliárd dollárt!

 
Címkék: kaszinó, labdarúgás,