Darts: Kiélezett lesz a Durrant-Wade összecsapás

2019-07-25
A 2019-es Darts World Matchplay a 3. köréhez érkezett. Itt már 16 nyert legig játszanak, szóval egy meccs közel 2 óráig is eltarthat.

G. Durrant - J. Wade

Darts, World Matchplay 2019, Blackpool

 

Online sportfogadás tipp:  Legmagasabb kiszállási pont 140.5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés:  2019.07.25. 21:40

 

A szerdai nap meghozta az első 170-es kiszállót, Wright dobta be Whitlock ellen. Mi most arra tippelünk, hogy a Durrant-Wade meccsen is lesz bravúros kiszálló, méghozzá 140,5 pont feletti.

Eleve a meccs16 nyert legig tart, és amilyen szoros kis párharcra számíthatunk, itt a vesztes is jó eséllyel legrosszabb esetben 10-12 leget megnyer. Szóval mi ilyen 26-30 leges párharcra számítunk, ahol nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy egyik vagy másik játékos nem hozz össze egy bravúros kiszállót. Azért a 140,5 feletti kiszálló nem ritka ezeknél a játékosoknál.

Itt van rögtön Wade, aki most nagyon összeszedettnek tűnik. Semmi sallang, a Mensur elleni meccs lassú tempóját is jól tűrte. Úgy tűnik, mentálisan most nagyon rendben van. Mindkét meccsén volt bravúros kiszállója, ő nagyon tud koncentrálni a leg utolsó nyilainál. A J. de Zwaan elleni, végletekig kiélezett meccsen 160-as kiszállót hozott össze Wade, aztán a második fellépésén, Mensur Suljovic elen is bedobott egy 141-es check outot, ami nekünk most is bőven elég lenne.

Nem kétséges, Wade kezében ott a bravúr lehetősége, de Durrantet sem kell félteni. Ő ugyan nem hozott össze eddig nagyon magas kiszállókat, azért ő is képes bármikor egy két triplás kiszállót dobni.

Szóval itt most két remek játékosról beszélünk, akik jó formában vannak. Valószínűleg egy jó hosszú, sok-leges meccset játszanak, ahol bőven lesz esély egy bravúros kiszállót összehozni. A 140.5 felett opció a legmagasabb check outra 1.85-ért egy jó választás a csütörtöki napra.

Címkék: sportfogadás, tipp,