DVTK - Mezőkövesd: Kemény csörtére számítunk!

2020-05-30
Nemcsak meccs, de nézők is lesznek Diósgyőrben, szóval minden adott lesz egy szórakoztató 90 perchez. Ennek a találkozónak a tétje sem pici, szóval szikrázó összecsapásra számítunk!

DVTK - Mezőkövesd

Online sportfogadás tipp: Sárga lapok száma 4,5 felett

22Bet odds: 1.90

Kezdés:  2020.05.30. 19:00

 

Nem akarjuk mi nyújtani, mint a rétest, egyből a lényegre térnénk. A fordulóra visszatérhetnek a nézők, persze nem teljes telt házas meccsekre kell gondolni, meg sok-sok apró szabályt kell vagy kéne majd betartani, de végül is a lényeg, hogy lesznek nézők. Ha csak pár százan is, de lesznek, így hangulat is lesz.

A DVTK és a Mezőkövesd találkozójának nagy tétje van, hisz az Európa Liga indulás a tét. (Tény, hogy a Mezőkövesd a MK megnyerésével is indulhat az EL-ben, de semmi garancia, hogy megveri majd az MTK-t)

Kuttor Attila, a Mezőkövesd mestere pénteken volt 50 éves, a játékosai tutira szeretnék egy győzelemmel megajándékozni. Kuttor az MK döntőn ugye eltiltott lesz, csak a lelátóról figyelheti csapatát, most viszont ott lesz a Kispad előtt, és űzi-hajtja majd övéit.

A Diósgyőr 5. a tabellán, de ha nyer, a Puskás pedig nem tudja megverni a Fradit, akkor ez a DVTK fordulója lehet.

A lapoknak jót tesz, hogy a DVTK tutira nagy elánnal veti bele magát a meccsbe, a Mezőkövesd pedig több olyan játékost is nevez majd a kezdőbe, akik bizonyítani akarnak a mesternek, ők akár túl is pöröghetnek, Iványi majd lappal hűti le a túlfűtöttséget.

Mezőkövesdi meccsüket télen szintén Iványi fújta, ott 6 sárga lap került elő.

A végére a lényeg: Iványi 16 meccset vezetett a szezonban, 4,5-ös line mellett a sárga lapokat tekintve a mutatója 14 over- 2 under, azaz a 16 NBI-es meccséből ebben az idényben 2 olyan volt, ahol nem került elő a sárga lap minimum 5-ször. Azt pedig nem árt hangsúlyozni még egyszer a végén, hogy ha telt ház nem is lesz, azért kiindulva mondjuk megyei meccsekből, már 100-200 néző is komoly hangulatot képes csinálni, és a játékvezetőnek sem mindegy, hogy totál üres stadionban kell meccset vezetni, vagy nézők előtt. 

Címkék: sportfogadás, tipp,