DVSC - Thüringer: Ha Loki-meccs, akkor gólok

2020-01-18
A Debrecen női kézilabda csapatának meccsein potyognak a gólok mostanában, és nem indokolja semmi, hogy ez a Thüringer ellen ne így legyen.

DVSC - Thüringer

EHF Cup - 3. csoportkör

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 59.5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés:  2020.01.18. 15:00

 

A Debrecen meccseit jó nézni, aki szereti a kézilabdát, a gólokat, a pörgős meccseket. A Loki ugyanis nem egy olyan csapat, amely öli a játékot, hanem játssza. Általában sok gólt dob, és sokat is kap. Legutóbb például a Siófok ellen játszott egy 39-30-as meccset az NBI-ben, hazai pályán nyelt közel 40 gólt, ami azért nem akármi.

De maradjunk csak az EHF Kupánál, ott sem épp a gólszegénység volt jellemző Kovácsékra. A török Kastamonu nem egy elit csapat, de mégis 17 gólig jutott a félidőben, végül 30-nál állt meg. A DVSC 31-gyel válaszolt, de ez a török csapat tényleg nagyon amatőr szint, viszont ehhez képest dobott 30-at. Özelék akkor játszották meg a beállójukat, amikor akarták, kintről is be-betaláltak, tényleg olyan volt a Loki, mintha direkt engednék a gólokat. Aztán a 2. meccsen jött a DHK Banik Most, amely együttes a BL-ből zúgott ki, de szintén nem a DVSC szintje. Ehhez képest Despotovic-ék 29 gólt ettől a fiatal cseh csapattól is kaptak, igaz most 36-ot lőttek, így az izgalom ezúttal elmaradt.

A Thüringer erősebb, mint a török vagy cseh együttes, ám a Lokihoz hasonlóan sűrűn játszik gólgazdag összecsapásokat. Bölkék játszani jönnek, szóval valószínűleg ez a Loki-Thüringer ütközet sem a kemény védelmekről szól majd, hanem épp ellenkezőleg. A Kastamonu és a Banik erejét elnézve a továbbjutás sincs veszélyben sem a Debrecennél, sem a Thüringernél.

A Loki egy 61 és egy 65 gólos meccsen van túl az EHF Kupa főtábláján, a bajnokságban meg egy 69-gólos találkozót játszott az SKC-val. A mi tippünk, hogy itt a DVSC-Thüringer találkozón is meglesz az 1.00-ás perc/gól átlag, a Debrecen védekezésén tényleg lenne mit csiszolni... De épp ettől jók a Loki meccsei, mint ahogy jó lesz ez is, ráadásul a hazai meccseken a jó hangulat is garantált.

Címkék: sportfogadás, tipp,