DVSC - Puskás Akadémia: Pinyő csapata kettős győzelemmel jutna a Magyar Kupa fináléjába

2018-05-08
A Puskás Akadémia a párharc első meccsét 4-0-ra nyerte, a Debrecen pedig nem fogja a Barcelonát kopírozni, és nem fog négy-gólos hátrányból továbbjutni. Nem kizárt, sőt talán még valószínű is, hogy a Puskás Akadémia Debrecenben is győzni tud.

DVSC - Puskás Akadémia

Online sportfogadás tipp: X2

Unibet odds: 1.92

Kezdés: kedd, 20:00

 

A Puskás Akadémia - Debrecen párharc az odavágón eldőlt. A felcsúti csapat 4-0-ra nyert, sok izgalom a visszavágóra nem maradt. Kinyiket Erdős a spori félidő végén kiállította, így a Puskás Akadémia a már meglévő 2-0-ás előnyét megduplázta, és magabiztosan nyert.

Herczeg András, a DVSC vezetőedzője nyilatkozta a visszavágó előtt:

'Sajnos a gondjaink szaporodtak, hiszen Ferenczi János, Bódi Ádám és Könyves Norbert után Bényei Balázs is kidőlt, ugyanis a hétvégi, Honvéd elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedett, Kinyik Ákost pedig az első meccsen kiállították, így eltiltás alatt áll. Öt alapember hiányzik majd tehát, és nagy valószínűséggel emiatt több fiatal játékos is lehetőséget kap, de biztos vagyok benne, a csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy jó eredményt érjen el.'

Forrás: dvsc.hu

A Debrecen maximum tényleg a szépítésben bízhat, de a hajdúsági együttes talán jobban teszi, ha a Diósgyőr elleni hétvégi bajnokira koncentrál, hisz 40 pontja van a Lokinak, míg a Paks 42 egységgel már dobogós. Elérhető közelségben a 3. hely, ami EL-indulást érhet a DVSC-nek. Óriási eredmény lenne a Debrecentől a dobogó, emlékezhetünk rá, hogy volt időszak, amikor a kieséstől kellett tartani, aztán jött Herczeg Bandi bá', és gatyába rázta a csapatot.

A Puskás kerete bővebb, kiesni most biztosan nem fog, és a Kupa most prioritás a csapatnál. Érdekesség, hogy a felcsúti csapat még sosem győzött Debrecenben, de talán most ere is jó esély van. A Loki tutira tartalékos lesz, Pintér viszont egészen biztosan olyan csapatot küld pályára, amely bármelyik NBI-es találkozón is eséllyel venné fel a versenyt az ellenfelekkel. Épp a bevezetőben említett Barca-PSG párharc a példa, hogy még négy gól előny sem garancia semmire.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,