DVSC - Kukesi: Csütörtökön EL-rajt Debrecenben is

2019-07-11
A Debrecen az albán Kukesi ellen kezdi meg az EL-menetelést, amely remélhetőleg nem lesz rövid. A Loki meccse csütörtökön 19:00-tól kezdődik.

DVSC - Kukesi

UEFA Európa Liga - Selejtező

 

Online sportfogadás tipp: DVSC góljai 1,5 felett

Unibet odds: 1,52

Kezdés:  2019.07.11. 19:00

 

A Debrecen albán csapatot kapott az Európa Ligában, és mint ilyen, izgalommal várhatjuk a meccset. Mint egyszeri sportbarát, mint foci-fan, és mint a sportfogadás barátja. Albán csapatokról azért tudjuk jól, nem vetik meg a bundát (nem mintha a Loki-Fiorentina anno nem lett volna picikét gyanús), de azért az albán csapatok bundázás terén élen járnak. Ugye az albán bajnokság meccseire nem is nagyon lehet fogadni, ez sem lehet véletlen.

Van eltiltott albán csapat is jelenleg, amely nem vehet részt pár évig UEFA eseményen. A Skenderbeu 10 éves eltiltást kapott tavaly, hát keményen szétbundázták magukat, amivel rövid távon biztos jól jártak páran, de 10 évig nem indulhatnak az EL-ben és a BL-ben, így az UEFA mézesbödönét aligha nyalogatják egy ideig.

Persze a Skenderbeu mellett is van albán csapat, amely azért hajlamos erre-arra. A Kukesinek is akad egy-két érdekes meccse, az előző idényben például a grúz Kutaisi ellen játszott egy 5-2-őt. Már a félidőben 4-1-re vezetett a grúz csapat, aztán a 2. félidőben még rátettek egy-egy gólt. Nem igazán mindennapi eredmény a 4-1-es félidő, idegenben azért gyakran tömik ki az albán csapatokat.

De ne általánosítsunk, azért ha tiszta meccs lesz, és vélhetően az lesz, akkor is képes két gólt lőni a Loki. 'Bandi bá' azért a mellékvágány (a portugál vonal) után sínre tette a Lokit, beérett sok tehetséges helyi játékos, és az előző idényben is láthattuk, hogy ha nem is a Fradi meg a Vidi szintje még a DVSC, egy-egy meccs erejéig ezeket a csapatokat is el tudja kapni, gondoljunk csak Zsóri ollózós góljára, ami győzelmet ért a DVSC-nek bajnokin.

Hazai pályán a Loki mindent meg fog tenni, hogy nyerjen, és komolyabb előnyt harcoljon ki. Egyébként pedig nagy nyomás a DVSC-n nincs, az előző idényben sem volt, ami a bajnokikat illeti. A Loki csak játszott, aztán olyan pozícióban végzett, ami EL-indulást ért. A felkészülés jól sikerült, a csapat magja együtt maradt, szóval a Hajdúságban bizakodóak lehetnek csapatuk szereplését illetően.

A mi tippünk, hogy a Fradihoz hasonlóan a DVSC is olyan meccsel kezdi a menetelését, ahol legalább két gól összehoz. A Loki az utolsó 5 EL-meccséből 4-szer hozta hazai pályán a minimum két gólt, de a Skonto ellen anno 9-et termelt. Ha kilenc nem is, kettő azért most is összejöhet.

Címkék: sportfogadás, tipp,