DVSC - Haladás: Ami pár hete csodának tűnhetett, mára realitás

2019-04-19
A Haladás utolsó hat bajnokijából ötöt megnyert, így a bennmaradás mára már nem csak utópia. Vajon folytatódik a felzárkózás?!

Debreceni VSC - Haladás

Online sportfogadás tipp: Haladás vagy döntetlen

Unibet odds: 1,85

Kezdés: szombat, 17:00

 

A magyar foci sok mindent látott már, de azért ilyet aligha. A Haladás bennmaradására senki egy lyukas garast nem tett volna mondjuk úgy hat-hét fordulóval ez előtt, szinte már matematikailag is kiesőnek számított kis túlzással. Aztán nem is oly rég kijött a hír, hogy csúszkálnak a fizetések, amit a klub részéről egyébként meg is erősítettek. Persze így utólag lát csak tisztán az ember. Vagy az is lehet, hogy csodák márpedig léteznek...

Szabad véleménynyilvánításra hivatkozva a mi véleményünk az, hogy itt a háttérben fontos dolgok zajlanak, melyek számunkra láthatatlanok. Homlok Zsolt, Mészáros Lőrincz, Orbán Viktor, Fidesz, stb. olyan láthatatlan háló ez számunkra, hogy nem is igazán érdemes belefolyni komolyabban. Viszont ezt a Hali feltámadást azért valamivel magyarázni kell. Mert a játékosok ugyanazok. Ha a fizetések csúsznak, az ritkán motiváló tényező. Aztán az MTK játékosai épp a Hali elleni meccs előtt kapnak tömegesen valami hasmenéssel járó vírust. Aztán ez eredmény is olyan lett, amilyen. A megegyezéses meccsek leggyakoribb eredménye az 1-0. Lehet véletlen, lehet nem ...

A DVSC negyedik a tabellán, 4 pont előnnyel az 5. Honvéd mögött. Viszont a Honvéd Újpesten akár nullázhat is, más csapat pedig nem nagyon veszélyezteti a hajdúságiak pozícióját. Így a Loki akár le is adhatja a pontokat a Halinak, igazából 'nem kerül semmibe'.

Aztán ne feledjük, hogy a Debrecen egy kőkemény, hajtós-küzdős meccset tolt le a Vidivel a MK elődöntőjében, amit 1-0-ra elveszített, de a továbbjutás még nem dőlt el. Kedden már visszavágó, ahol a Loki nem lesz esélytelen, Juhász ugyanis például piros lap miatt a visszavágót biztosan kihagyja. Szóval az biztos, hogy a DVSC a Kupát sem adta még fel, és Bandi Bá' valószínűleg sok játékosát pihenteti. Hogy mennyire sokat, és kiket, valószínűleg nem csak ő dönti el. Ez persze részünkről nem több, mint találgatás, ötletelgetés, senki se vegye komolyan.

Viszont az tény, hogy ha a Hali következő két fordulóban két keleti riválisát megveri (Loki és 'várda), akkor könnyen a 10. helyen találhatja magát, ami már bennmaradást ér. Aztán hogy a játékosok táltosodtak meg valamitől, vagy tényleg 'láthatatlan kéz' dolgozik a háttérben, mi nem tudjuk. Csak azt tudjuk, hogy nem éri meg mostanában a Hali ellen fogadni. Ha segítséggel, ha önerőből, de ez a csapat szériában meccseket nyer, az meg aligha véletlen. A tippünk, hogy a hétvégén sem kap ki a Szombathely.

Címkék: sportfogadás, tipp,