Csehország - Koszovó: Nem babazsúrra készülnek

2019-11-14
Az A csoportban Anglia vélhetően elveri Montenegrót, és továbblép. Így a maradék Eb-főtáblát érő 2. helyért a cseh és a koszovói válogatott egy vérre menő meccset vív majd.

Csehország - Koszovó

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,83

Kezdés:  2019.11.14. 20:45

 

Úgy számolunk, hogy Anglia otthon legyőzi Montenegrót, és kijut az Eb-re. Így egy kiadó hely marad, az Eb-főtábláért pedig két csapat van még harcban (Anglia mellett), melyek épp egymás ellen játszanak az utolsó előtti fordulóban. A cseheknek 12 pontjuk van, Koszovónak pedig 11. Ha Koszovó nyerni tud Csehországban, akkor két ponttal megelőzi riválisát, és akkor még a lőtt és kapott góloknak is szerep jut az egymás elleni találkozókon.

Persze az tény, hogy Koszovó még egy győzelemmel sincs kinn az Eb-n. De az esély megmarad, és akkor az utolsó körben a már továbbjutott Angliát fogadnák hazai pályán, az azért nem akármilyen meccse lenne.

Csehország és Koszovó tehát nem barátságos találkozóra készül, itt vélhetően kőkemény 90 percre számít mindkét együttes.

Gianluca Rocchi, olasz játékvezető kapta meg a meccset az UEFÁ-tól, ő pedig nem olyan spori, aki félne a lapoktól. Rocchi simán kioszt 8-10 lapot, ha arról van szó. Bajnokikon mostanában két kézzel szórja, és valószínű, hogy ezzel a 90 perccel is meggyűlik majd a baja. Koszovó csapatától bravúr, hogy ennek a találkozónak még ilyen tétje van. Ráadásul nem írhatjuk le Barisháékat, ez az együttes szórta a gólokat a Wembleyben is, szóval komolyan kell venni. A csehek meg hiába verték bravúrral Angliát, utána kikaptak az Észak-írektől, így még izgulniuk kell, sőt nem csak izgulni, hanem harcolni is!

A találkozóról a koszovóiak egyik ásza Muriqi hiányzik, de akik ott pályára lépnek, mindent megtesznek majd a siker érdekében, de igaz ez a csehekre is. A mi tippünk, hogy Rocchi ezt a meccset 6 lap alatt nem fogja lehozni, túl nagy a tét, hogy ez összejöjjön.

Címkék: sportfogadás, tipp,