Cseh Lacinak bronzérmet jósolnak a fogadóirodák

2012-08-02
A ma esti úszódöntőkben Cseh Lacinak szurkolhatunk 200 vegyesen. Lacinak eddig nem a tervek szerint sikerült az olimpiája, ma azonban a szerdai elődöntőben nyújtott teljesítménye alapján reális esélye van a javításra és az éremszerzésre.

 

Cseh László, a szám pekingi ezüstérmese a második legjobb idővel jutott a fináléba, csak a 400 vegyes bajnoka, a Londonban már két aranyat begyűjtő amerikai Ryan Lochte volt gyorsabb nála.

 

A fogadóirodák egyöntetűen Ryan Lochte-t várják az első helyre, az ő aranyérméért legjobb esetben is csak 1.38-szoros pénzt fizetnek a rá fogadóknak. A Michael Phelps első helyére tippelők már akár pénzük négyszeresét is megnyerhetik, látszik tehát, hogy ő a mostani olimpián a bukik szerint sincs csúcsformában. 

 

Cseh Laci olimpiai elsőségében leginkább a SkyBet iroda bízik, ők 9-szeres pénzt adnak a rá fogadóknak, a legtöbb iroda azonban még ennél is kisebb esélyt lát a győzelemre, általában 17-es odds-szal kínálják Lacit. Ne adjuk fel azért a reményt, hiszen mint tudjuk, a fogadóirodák sem tévedhetetlenek, és sosincs lefutott verseny. 

 
Címkék: sportfogadás,