Csak különbuszokkal utazhatnak az újpesti drukkerek az FTC elleni meccsre

2013-09-17
Csak különbuszokkal utazhatnak majd a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC szurkolói vasárnap az ősi rivális Ferencváros elleni mérkőzésre.

 

A lila-fehér klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 16.30-kor a Puskás Ferenc Stadionban kezdődő összecsapás előtt 13.30-kor találkoznak a vendégdrukkerek a Szusza Ferenc Stadionnál. Onnan különbuszok viszik majd őket, amelyekre kizárólag érvényes belépő birtokában, az első ajtón lehet majd felszállni. 

A járművek több fordulót mennek a két stadion között. A klub felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a buszok állapotáért magánszemélyként mindenki jogi felelőséggel tartozik. Ha valamelyik járműben kár keletkezik, a rendőrök félreállítja a járatot, az elkövető ellen a helyszínen eljárást kezdenek, és a szurkolótársakat sem engedik tovább utazni az intézkedés végéig.

A Puskás Ferenc Stadion területére kizárólag a szervezett utazásban részt vevőket engedik majd be. Azok az újpesti szurkolók, akik külön érkeznek a bejárathoz, érvényes jegy birtokában sem léphetnek majd a mérkőzés helyszínére - hívják fel a figyelmet.

 

Forrás: MTI

Címkék: labdarúgás,