Conor McGregor a Manchester Unitedben?

2020-04-01
Biztos sokan azt hiszik, április elsején csak viccelünk, de ez nem tréfa. A 22betnél erre IS fogadhatunk. Meg arra is, hogy Conor még idén ismét vízvezeték-szerelőnek áll.

UFC 249: Még mindig sok a kérdés a gálát illetően

Írtunk már a UFC 249-ről, azt próbáltuk megtippelni, hol rendezik a gálát. Dana White még mindig nem jelentette be a hivatalos helyszínt, így a találgatások még folynak. Egész vad ötletek is napvilágot láttak, de mi továbbra is Oroszország felé tendálunk.

Ugyanakkor, ha Oroszország, akkor a főmeccs máris veszélyben, hisz a Khabib Nurmagomedov - Tony Ferguson mérkőzés 5. alkalommal is elmaradhat. Ezt a meccset eddig a UFC képtelen volt összehozni, két-két alkalommal volt 'vétkes' Feguson és Khabib a meccs elmaradását illetően. Most új helyzet állhat elő, hisz itt nem sérülés, vagy fogyasztás miatt maradhat el a meccs. A COVID-19 írja át a forgatókönyvet, hisz Nurmagomedov nem mehet az Egyesült Államokba, Ferguson meg nem mehet Oroszországba. Ugye az USA egyik állama sem rendezi meg a gálát, ez tény, így tendál mindenki inkább Oroszország felé.

A UFC 249-et április 18-ára tervezik, azaz már csak napok vannak hátra, és még kétséges mind a gála helyszíne, mind a főmeccs két résztvevője. Khabib biztosnak tűnik (szerintük Oroszország, mint helyszín szintén). Jelenleg Justin Gaethje és Conor McGregor neve forog, ők lehetnek a beugrók, ha Ferguson tud részt venni a gálán. Azért nem kis nevek, a kategória, vagy talán az egész UFC top fighterei ők.

 

Conor McGregor a Man. Unitedben?

A 22Bet többféle fogadási opciót kínál Conor McGregorra, például azt, hogy 'pályára lép-e' Oroszországban a 2020-as naptári évben. Erre akár már április 18-án sor kerülhet, bár erre mi picike esélyt látunk. Ha a Khabib-Conor meccs ismét összejön, az sokkal nagyobb hype-ot kíván majd. Viszont Conor harcolhat Oroszországban, mert miért is ne. Azért még nagyon 2020 elején járunk, a COVID miatt a UK-ben, Brazíliában és főleg az Egyesült Államokban nem igen lesz gála még egy jó ideig.

Szóval 3.32-es odds mellett megéri fogadni arra, hogy McGregor harcol a 2020-as évben orosz földön, de aki ebben nem bízik, az 1.30-ért az ellenkezőjére is fogadhat.

A 22Bet egyébként emellett elég vad tipp-ötletekkel is előjött. Például fogadhatunk arra, hogy 2020-ban az ír harcos visszatér a vízvezeték-szereléshez, erre az opcióra 40.00-es odds mellett lehet fogadni. Kevésbé valószínű, mondhatni elég valószínűtlen, még így bolondok napján is elég nagy butaságnak tűnik erre pénzt áldozni. Arra is fogadhatunk, hogy Conor a Manchester United játékosa lesz még idén. Erre az opcióra 49.00-es szorzót kapunk a 22bettől. Korábban Usain Boltnak volt hasonló terve, edzett is a Uniteddel, amolyan promó jelleggel, aztán egy ausztrál élvonalbeli csapatnál edzőmeccsen pályára is lépett, de profi szerződést Bolt nem kapott. Talán majd McGregor ...

Arra még április elsején sem fogadnánk, hogy McGregor ismét vízvezeték-szerelőnek áll, és arra sem, hogy a Man. Unitedben ő pótolja majd az elvágyódó Pogbát. Arra viszont már sokkal inkább van esély, hogy 2020-ban Oroszországban meccse lesz Conornak. Aztán, hogy már a UFC 249-en április 18-án, vagy majd picit később, az a tipp szempontjából mindegy. Persze, minél hamarabb, annál jobb!

Címkék: sportfogadás, tipp,