Chelsea - West Ham: A motiváció dönthet

2019-04-08
A Chelsea és a West Ham céljai eltérőek az idény hátra lévő részében. A WHU már csak otthon játszik teljes erőbedobással, a Chelsea viszont közd a top4-es pozícióért.

Chelsea - West Ham United

Online sportfogadás tipp: Chelsea -1 AH

Unibet odds: 1,42

Kezdés: 2019.04.08. 21:00

 

A Chelsea az ötödik helyen áll, de a londoni kékek célja is az, hogy a top4-ben végezzen. A riválisok közül többen botlottak mostanában, az Arsenal és a Man. United is elveszítette legutóbbi meccsét, és a Tottenham sincs igazán jó formában. Rüdigerék legyőzték a Brightont és a Cardiff Cityt, mondhatni hozták a kötelezőt. Viszont a West Ham legyőzése is a 'kötelező kategória', főleg az hazai pályán. A WHU otthon elég jó, viszont idegenben kikapni jár.

A Kalapácsosok egy egész komoly sorminta szerint játsszák a meccseiket. Otthon nyernek, idegenben kikapnak. Legutóbb mondjuk megtört a sorozat, hisz hazai pályán legyőzte a londoniakat a liverpooli Everton, de Daviesék nagyon jó erőben vannak, az Arsenalt is lefocizták hétvégén. A West Ham idegenben még nem nyert 2019-ben, még az FA Kupában is vereséget szenvedett el az AFC Wimbledontól...

Akad pár sérült, Carrol, Yarmolenko, Felipe Anderson, Carlos Sanchez és Wilshere sérült. Arnautovic és Nasri sem teljesen egészséges, ez nem egy gyenge lista. A West Ham egyébként céltalanul teng-leng, simán előfordulhat, hogy idegenben már nem szerez pontot ez a csapat, csupa-csupa nehéz meccsük van hátra. Otthon a Leicester és a S'oton ellen játszhatnak még egy jót, idegenben ez a csapat már nem töri össze magát, eddig sem tette.

A Chelsea magához tért, éles a csapat, hisz az EL-ben is áll még. Kijött a gödörből, fókuszált a csapat, és ez dönthet hétfőn. A Kalapácsosok egyszerűen nem motiváltak, kiesni tutira nem fognak, más céljuk pedig már nem maradt erre az idényre. A Chelsea kézben tartja majd a meccset, lő 2-3 gólt, de a West Hamet aligah fogja zavarni, hozzászoktak, hogy idegenbe kikapni járnak. Gólt sem nagyon szoktak lő, amikor vendégségben voltak a PL-ben ebben az évben, gólt is csak egyszer tudtak lőni...

Címkék: sportfogadás, tipp,