Chelsea - Manchester United: Már megint Mourinho

2018-10-19
Hétvégén jó ebédhez jó focit szolgáltat a Premiership, a veretlen Chelsea a vakvágányon futó Manchester Unitedet fogadja. Folytatódik Mourinho túlélő túrája.

Chelsea - Manchester United

Premier League - 8. forduló

Online sportfogadás tipp: Összes büntetőlap a vendég csapatnál 1,5 felett

Unibet odds: 1,30

Kezdés: szombat, 13:30

 

Ha a Premiership tabelláját nézzük, a Chelsea a 2. helyen áll, a Man. United a hetedik pozíciót foglalja el. Nem behozhatatlan hátrány, viszont a Manchester a nagyok közül eddig csak a Tottenhammel találkozott, ellenük ki is kapott 3-0-ra. Szóval hiába 'csak' hét pont a hátrány, valójában ennél nagyobb a baj.

Nagyobb a baj, mert látjuk a Unitedet hétről-hétre, és nem vagyunk elájulva. A gyönyörtől semmiképp. De látva ezt a védelmet, egy-két játékos hozzáállását, nem csoda, hogy a Vörös Ördögök csak a középmezőnyben szerénykednek.

A United védelme egyszerűen messze van az elit szinttől. Valencia még csak-csak, de a Smalling-Lindelöf-Shaw triót azért nehéz dicsérni. A bekapott 14 gól kegyetlenül sok, mindössze három együttes kapott több gólt, mint de Geáék. Ráadásul a United nem az a run and gun csapat. Nem tudni, José miért nem bízik Baillyban, de ez legyen a portugál baja. Az pedig tény, hogy Matic és Rojo is sérült, velük azért biztosan nagyobb lenne a csapat stabilitása.

Fred, Fellaini és Pogba a középpályán időzített bomba, és itt térünk rá a tippünkre. Szerintünk a Man. United minimum két lapot begyűjt. Elég csak megnézni ezt a három középpályást, mindhárom játékában benne van a lap. Fred rendre túlpörög, Fellaini egyszerűen csak egyszerű, Pogbánál pedig szintén elgurulhat a gyógyszer. Smallingéknak Giroud-val kell majd birkózni, nehéz elképzelni, hogy ne sárgulna be valamelyik belső védő a vendégeknél.

Megyünk tovább, Valencia és Shaw sem számíthat könnyű találkozóra, hisz Hazardot és Williant kell majd féken tartani. Biztos sokszor összejön, de ha nem? Marad a visszahúzás, vagy egyszerűen csak odalép a védő hátulról mondván azt, hogy jobb egy szabadrúgás, mint egy büntető vagy ne adj Isten, gól.

 

Mike Dean, a kártyakirály!

Mike Dean spori vezeti majd a meccset, személye pedig garancia a lapokra. Kezdjük ott, hogy az általa vezetett utolsó öt PL meccsen 3 piros lapot mutatott fel. Köztük volt a Watford-Manchester United mérkőzés is, ott Matic két sárga után megkapta a pirosat is, plusz Valencia is kapott egy sárgát. Dean sporinál nincs tele a gatya, ha a lapkhoz kell nyúlni. Szórja a lapokat, mint bolond a lisztet. Márpedig ez a Chelsea-United találkozó nem tűnik egyszerűnek játékvezetői szempontból. A pályán igazi ego-harcosok, a kispadok előtt Sarri és Mourinho, sok helyről kapja majd a savat Dean spori. Kemény összecsapás lesz ez, szinte kizárt, hogy ez a picikét biztonsági tipp nem jön be. Dean tényleg egy snassz bajnokin is kioszt 5-6 lapot. Még a kiállítás gondolatával is barátkozhatunk, simán benne van, hogy valamelyik oldalon valaki túlpörög. Az unibet 4,50-es szorzóval fizet, ha lesz piros lap, márpedig Dean idei formáját elnézve erre komoly sansz mutatkozik.

Aki tehát a 'tutira' megy, annak ott a United lapjai 1,5 felett opció 1,30-ért, aki pedig a nagy szorzók jó barátja, megpróbálkozhat egy piros lappal, ami 4,50-nel fizet az unibetnél.

Várható kezdőcsapatok:

Chelsea: Kepa-Azpilicueta-Rüdiger-David Luiz-M. Alonso-Kanté-Jorghinho-Kovacic-Willian-Hazard-Giroud
M. United: de Gea-Valencia-Smalling-Lindelöf-Shaw-Fred-Fellaini-Pogba-Rashford-Martial-Lukaku

Címkék: sportfogadás, tipp,