Chelsea - Eintracht Frankfurt: Jól fizet a frankfurti dugó

2019-05-09
Frankfurtban az előző héten 1-1-es döntetlent játszott a két együttes, így nyílt maradt a párharc. Bár a fogadóirodák mindössze 1,18-as szorzót adnak a Chelsea továbbjutására, a BL-ből kiindulva ez elég viccesnek tűnik.

Chelsea - Eintracht Frankfurt

Online sportfogadás tipp: Frankfurt góljai 0,5 felett

Unibet odds: 1,65

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

A BL már többször bizonyította, hogy néha két-három, de van, amikor 4 gól sem jelent ledolgozhatatlan előnyt. Itt a Chelsea-Frankfurt párharcban előny sincs, mégis mindössze 1,18-as szorzót fizet a londoni csapat továbbjutása.

A visszavágó előtt egy dolog biztos, a német együttesnek a továbbjutáshoz minimum egyszer be kell találni. Ez tehát tény, és nagyon valószínű, hogy a Frankfurt ennek a ténynek a tudatában játszik majd. A Chelsea sem ülhet rá az előnyére, ezt az elmúlt napok eseményei után szintén kár mondani.

Lehet, hogy a nemzetközi labdarúgásban a Chelsea neve jobban hangzik, de a Frankfurt a Bundesligában sem kutyaütő, hisz a BL-indulást érő negyedik helyen áll. Hétvégén mondjuk belenézett egy 6-1-es pofonba a Leverkusen ellen, de a kivétel csak erősíti a szabályt. A Franfurt erős csapat, ha nem lenne az, akkor nem megy tovább a Benfica ellen 2-4-es első meccs után két-gólos hátrányból.

Ha minden igaz, összeáll elöl a Haller-Jovic-Rebic trió, közel sem lehet nyugodt a Chelsea védelme. Már csak azért sem, mert Rüdiger a védelemből, Kanté pedig a középpályáról hiányzik majd. Két alapember, főleg Kanté az, de Rüdiger is. Aztán az utolsó 5 meccséből a Chelsea 4-en gólt kapott, a Slavia elleni visszavágón egyenesen 3-at. De kettőt vágott a Burnley is a Stamford Bridge-en, szóval nem egy sebezhetetlen védelem ez. A Frankfurtnál játszik a Rebic-Jovic-Haller trió, lesz Kostic, mindenki a posztján szerepelhet, szóval retteghet a Chelsea, ahonnan a legjobb labdaszerző és egy stabil védő viszont kidőlt.

A mi tippünk az, hogy a Frankfurt szerez gólt a visszavágón. Utolsó 10 meccsét vizsgálva Gulácsi Lipcséje úszta meg kapott gól a Frankfurt elleni meccset, amikor az Eintracht idegenben játszott.

Címkék: sportfogadás, tipp,