Chelsea-szurkolók: Rafa, takarodj!

2012-11-26
Sértő feliratokkal tiltakoztak a Chelsea szurkolói az új edző, Rafael Benitez ellen vasárnap a Manchester City elleni rangadón.

 

A gól nélküli döntetlennel végződött angol futballbajnoki találkozón a hazai táborban olyan transzparensek emelkedtek a magasba, mint a „Rafa, takarodj!” vagy „Isten hozott a cirkuszban, a főszerepben a kövér Rafa mint új bohóc!”. A londoni hívek ráadásul azt skandálták, hogy „Kapd be, Benitez, nem látunk szívesen.”

 

Az 52 éves spanyol tréner a lefújás után csak annyit mondott, hogy nem értette, mit énekelnek a szurkolók, és ő a mérkőzésre koncentrált. A plakátokról pedig ezt mondta: „Hány ember kell egy transzparens összetákolásához? Egy. Meg kettő, aki tartja.”

 

A kispadon Roberto Di Matteót váltó Benitez saját magának köszönheti a fogadtatást: a Liverpool edzőjeként többször becsmérlően nyilatkozott, miszerint sosem dolgozna a Chelsea-nél.

 

A Manchester Cityt irányító Roberto Mancini megüzente az ellenszert kollégájának: „Nyerni, nyerni, nyerni, nyerni, nyerni, nyerni, nyerni - minden meccsen.”

 

Forrás: MTI

 
Címkék: labdarúgás,