Celta Vigo - Valencia: Diakhaby kezd? -tuti tipp a tizi

2020-09-19
A Valencia megnyerte első bajnokiját, kis túlzással a semmiből, hisz a Levante elleni derbin nagyjából négyszer lépte át a felezőt, aztán rúgott négyet. Ekkora mákja egy csapatnak aligha lesz még egyszer.

Celta Vigo - Valencia

LaLiga, 2. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Celta góljai 1,5 felett

Unibet odds: 2.20

Kezdés:  2020.09.19. 21:00

 

A Valenciáról már írtunk, egészen pontosan a Levante elleni meccs előtt, aztán akkor ránk cáfolt a Túria-parti együttes. Persze, ha láttuk a meccset, akkor láttuk azt is, hogy a jó tipp sem ér semmit, ha nem párosul mellé szerencse, mert az nem megszokott, hogy egy csapat tényleg négyet lő kapura, aztán minden lövés gól.

Ettől függetlenül továbbra is tény, a Valencia hosszabb távon esélytelen lesz például a BL-ért harcolni. A keret folyamatosan leépül, csak távoznak, és nem érkeznek a játékosok. A védelemből már az első körben kidőlt Mangala, hetekre kiesett a belső védő, így maradt Paulista, meg az a Guillamón, és az a Diakhaby, akik időzített bombák. Főleg Diakhaby, amikor játszik, mindig zűrt csinál, hogy tizenegyest hoz össze az ellenfélnek, hol csak bambáskodik egy sort, de nem nagyon van más.

A Celta a nyitókörben ikszelt az Eibar otthonában, semleges eredmény, nem jó, de nem is rossz. Otthon egyértelműen jobbak a vigóiak, és minél jobb csapat érkezik hozzájuk, annál jobban pörögnek. A Valencia mondjuk nem jó csapat, de a neve még jól cseng. Az igazsághoz tartozik, hogy a Denevéreseknél sérüléssel bajlódik Mangala mellett Cilessen, Soler, Cherysev, és Gameiro, pedig a 2. fordulóban járunk... Közben eligazolt a tavalyi szezon legjobbja, Rodrigo, az ifjú tehetség Ferran és Parejo, nagyjából a Valencia három legjobbja. Kegyetlenül fekete a csapat jövőképe, és amíg a tulaj marad, addig itt sok jóra a fanok nem számíthatnak. Már az előző idényben sem sikerült kiharcolni az EL-indulást sem, most mi lesz, amikor még három kulcsember távozott, és 4-5 stabil kezdő már most sérült???

A Celta nem világverő, de jó focistákból álló csapat. Otthon mindig jól pörögnek, és azért az sem valószínű, hogy a vendég-együttes most is minden helyzetéből gólt lő, de a Celta védekezése amúgy is sokkal jobb, mint a Levantéé.

Érdekes, hogy a Celta kb 30 fős keretében két sérült van, mindkettő kapus. Viszont Villar is megbízható, szóval ez nem lehet probléma. A tippünk, hogy a Celta Vigo hazai pályán kitömi a Valenciát. Ha Nolitóék jó napot fognak ki, 3-4 gólt is lőhetnek. Mi azért ennél óvatosabbak vagyunk, csak a Celta duplára teszünk, az is 2.20-szal fizet az unibeten. Aki emlékszik, mekkora bohócot csinált az előző héten a Valencia-védőkből Morales, az jól tudja, milyen értékes tipp ez.

*Ami pedig még jól néz ki, az a büntető, csak meg kell várni, hogy kezdő lesz-e Diakhaby. Ha igen, akkor bizony a büntetőre is megéri fogadni, egy tizenegyes megháromszorozza a tétet, a spanyoloknál egyébként sem ritka jelenség.

Címkék: sportfogadás, tipp,