Celta Vigo - Real Madrid: Botlanak a Blancók is?

2019-08-17
A szezon első meccsén Aduriz csereként beállt a hajrára, majd első labdaérintéséből kb a szezon gólját ollózta. Égett a Barca, amely Messi nélkül nagyon tompa volt. A Real így egyből lépéselőnybe kerülhet riválisával szemben.

Celta Vigo - Real Madrid

Online sportfogadás tipp:  Mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 1.46

Kezdés:  2019.08.17. 17:00

 

Ami a Real Madridot illeti, a nyári szerzemény Hazard sérült. Elvileg a combhajlítója nem funkcionál úgy, hogy pályára tudjon lépni, viszont csapathoz közel állók szerint enyhe túlsúly is játszik, szóval egyelőre nem úgy tűnik, hogy Hazard rögtön a csapat vezére lesz. A Real sokat nem változott egyébként, az alapcsapat maradt. Courtois véd, Carvajal és Marcelo széleken maradtak, középen Varane és Ramos. Megmaradt a Kroos-Modric-Casemiro középső tengely, elöl az ismét hadra fogható Vinicius Junior, Lucas és Benzema. Zinade Jovic-csal sincs megelégedve, Asensio és Rodrygo sérültek.

Ami a Celtát illeti, tavaly zaklatott szezonja volt, idén szebbre vágyik, Az előző idényben sok edzőcsere volt, Aspas komoly sérülése, kihagyása, majd messiásként visszatért, és megmentette a csapatát góljaival a kieséstől. Nyáron visszatért két saját nevelésű játékos, Denis Suarez és  Santi Mina. Ők egyértelmű erősítést jelentenek, viszont Moi Gomez távozott, ő azért érzékeny veszteség lehet.

Viszont a Celta Fran Escribával azért nem fest rosszul, Aspas egészséges, megtörtént a nyáron a keretben a vérfrissítés, és azért a 2018/19-es idény vége is jól sikerült. Elöl ott van Aspas, Mina, Beauveu és Sisto is maradt. Középen is megvannak a vigóiak, viszont a védelembe lehetne még igazolni. Létszámra ok, de egyből úgy kezdődik az idény, hogy Mallo és Junca sérült. Márpedig főleg Mallo alapember ott hátul, igazi vezér, nagy emócióval játszik, az ő hiánya vélhetően érezhető lesz. Azért ez a Real bomba erős, és aligha szeretne még egy olyan rossz idényt, mint a tavalyi.

Viszont a Celta sem fog alibi focit játszani otthon, nem szokott. Például a Real Madrid ellen az elmúlt három idényben ilyen végeredmények születtek: 2-4; 2-2; 2-2. Most is számítunk minimum 1-1 gólra

Címkék: sportfogadás, tipp,