Celta Vigo - Levante: Az egyiknek létkérdés, a másiknak mindegy

2020-07-16
A Levante számára véget ért a szezon lényegi része, a Celta Vigo ugyanakkor még küzd a bennmaradásért! Az esélyek egyértelműek.

Celta Vigo - Levante

LaLiga - 37. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Celta Vigo győzelem

22Bet odds: 1,57

Kezdés:  2020.07.16. 21:00

 

A Levante számára korábban véget ért a szezon lényegi része. A valencia együttes fordulókkal ez előtt bebiztosította a bennmaradást, begyűjtött 43 pontot, aztán ledobta a vasmacskát. Moralesék a 33. forduló óta nyeretlenek, az utolsó két találkozójukat elveszítették.

A Levante nem küzd az Európa Liga indulásért, ezek a srácok már aktívan pihennek, és bizony talán jól is teszik, hisz a jelenlegi és a következő idény között olyan sok pihenője nem lesz a csapatoknak. A Levante játékosai most tudnak pihenni, és ez majd jövőre kamatozhat, hisz EL-szereplés nem lesz, meg a játékosok sem lesznek kifacsarva annyira.

Ami a Celtát illeti, a vigói együttes még küzd, hogy jövőre is élvonalbeli legyen. Aspasék hozzászoktak a cidris hajrához, szóval ilyen szempontból a Celta rutinos csapat. Most olyan szempontból kellemes a helyzet, hogy már szerzett pont nélkül is bennragadhat a csapat, de aligha akarnak kockáztatni az északiak. Meg kell nyerni a hazai, Levante elleni találkozót, és akkor tét nélkül lehet gurigázni az utolsó fordulóban. Az Osasuna elleni meccsből pedig tanultak a srácok, nem lehet kicentizni a végeredményt, hisz ott is tartották az idegenbeli remit, aztán a meccs végén az Osasuna talált egy gólt, a Vigo meg pont nélkül maradt.

A Levantét meg lebecsülni nem szabad, mert bár tét nincs, ettől még a valenciai srácok focizhatnak egy jót. Ha a Vigo rágörcsöl, akár ismét megfázhat.

Lényeg a lényeg, a Levante már elérte célját, kevésbé fognak koncentrálni a játékosok, mint a hazaiak. A Vigo egyébként is idegenben pocsék, otthon az utolsó 9 meccset tekintve csak a Villarreal győzte le Aspasékat. Egyébként az újraindulás óta olyan csapatok sem tudták legyőzni, mint a Barca vagy az Atletico. Az Alavést egyenesen kiütötték 6-0-lal, szóval Nolitóéknak nincs más dolguk, mint 90 percet koncentráltan játszani, nyerni, és akkor hátra lehet dőlni az utolsó fordulóban.

A mi tippünk, hogy győz a motiváltabb csapat, ez pedig csak a Celta lehet.

Címkék: sportfogadás, tipp,