Celta Vigo - Las Palmas: Ha a számok nem hazudnak...

2018-03-05
A hétfői napon nem rendeznek sok meccset, pláne nem az elit ligákban. Így is majdnem figyelmen kívül hagytuk a Celta-Las Palmas összecsapást, ami valószínűleg nagy hiba lett volna.

Celta Vigo - Las Palmas

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.58

Kezdés: hétfő, 21:00

 

A Celta Vigo - Las Palmas meccsek a gólokról szólnak. A közelmúltban mindenképp, hisz a két együttes utolsó öt egymás elleni bajnokiján 27 gól született, vagyis meccsenként több, mint 5 gólt hoztak össze. Az elég brutális átlag! Mióta a Las Palmas visszatért az élvonalba, a 2-1 volt a leggólszegényebb összecsapásuk, de legutóbb ősszel a Celta 5-2 arányban tudott győzni a Kanári-szigeteken. Az utolsó 9 összecsapásuk alkalmával mindkét együttes szerzett minimum egy gólt, ami előrevetíti, mire is számíthatunk hétfő este.

Unalomra semmiképp, mert a Celta az Európa Liga indulásért küzd, a Las Palmas pedig a bennmaradásért.

Garancia a gólokra a szellős védekezés, a vigói együttes kapuját 38-szor vették be az ellenfelek, viszont ezt is bőven fölül, azaz inkább alulmúlja a Las Palmas, amely 53 gólt szedett be. Ez a Depor mögött a második legtöbb a ligában, nem csoda a 18. pozíció.

A gólok ellen mindössze az szól, hogy a sárga-kékek csatára, Calleri eltiltott, de Paco Jemez csapatát nem kell félteni. Halilovic a Barca ellen halvány volt, de a Celta ellen biztosan többet mutat. Etebo, az újfiú üde színfolt volt, de kár is ezt ragozni, Jemez csapatai még a kiesést is stílusosan 'hajtják végre'. Viszont a Las Palmas még közel sem esett ki. Tele van kreatív, gyors, jól cselező focistákkal ez az együttes, a Celta és a Las Palmas képes kihozni egymásból azt, amiért szeretjük a spanyol focit.

A vigói együttesnek egyébként nincs veszíteni valója, saját közönsége előtt pedig nem fog alibi futballt játszani. Ahogy Jemezre, úgy Unzuéra sem jellemző a defenzív felfogás -majdcsakleszvalahogy- foci. Még az időjárás sem olyan cudar már, mint a múlthéten, szóval a kellemes meleghez szokott Kanári-szigeteki csapat sem fog lefagyni északon. Jó foci, sok gól várható.

Tipp: 4-1, 4-2

Címkék: sportfogadás, tipp,