Celta Vigo - Barcelona: Aspasék megtréfálhatják Messiéket

2018-04-17
A Balaidosba nem nyerni jár a Barcelona, az utolsó három látogatása közül egyiket sem zárta sikerrel a katalán együttes. Kedden ismét próbálkozhat.

Celta Vigo - Barcelona

Online sportfogadás tipp: gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.53

Kezdés: kedd, 21:00

 

Idén Király Kupa meccsen játszott ikszet a katalán csapat a Balaidosban, előtte viszont két bajnokit is elveszített úgy, hogy meccsenként négyet kapott. Valószínűleg kedden is rezeg majd ter Stegen kapujának hálója, hisz a Celta egyértelműen győzelemre fog játszani.

Az utolsó három Celta-Barca összecsapás eredménye:

  • 2018.01.04. Celta Vigo - Barcelona 1-1
  • 2016.10.02. Celta Vigo - Barcelona 4-3
  • 2015.09.23. Celta Vigo - Barcelona 4-1

A Barca egyébként nincs igazán jó formában, már saját legjobbjához képest. A Valverde-csapat a szezon nagy részében alig-alig kapott gólt, aztán az utolsó 5 találkozó mindegyikén betalált az aktuális ellenfél. Az AS Roma háromszor is, az volt az igazi tőrdöfés a katalán szívekbe.

Kevésbé tudja kontroll alatt tartani a meccseket, érezni, hogy fáradt a csapat. Az ellenfelek több helyzetet dolgoznak ki, és a kapott gólok száma is megnőtt. A Sevilla például a két lőtt gól mellett raklapnyi helyzetet dolgozott ki. Az AS Roma hármat gurított. A Leganésnek is több helyzete volt, egyet gólra is váltott. Hétvégén a Valenciának is több komolyabb helyzete volt, bár tény, a gólt tizenegyesből szerezte.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

Rakitic és Busquets kihagyja a hétközi bajnokit, két fontos láncszem esik ki a középpályáról, ami megint nem jön jól. Pique és Iniesta sem egészséges, és az is lehet, hogy a közelgő Király Kupa finálé miatt Valverde további játékosoknak ad pihenőt, bár erre mérget nem vennénk. A Celta akkor sem esélytelen, ha a Barca a legjobbjaival áll fel, de ez eleve esélytelen Rakitic és Busquets sérülése miatt.

Hazai oldalon Mallo és Hernandez eltiltott, sérültekről nincs hír. A kulcsjátékosok bevethetőek, a 13 gólt szerző Gomez mellett a házi gólkirály, Aspas is pályára léphet. Iago Aspas 19 gólt szerzett, a Barca ellen is szívesen lőne párat. Unzue, a Celta mestere tavaly még a katalán csapat stábjának volt tagja, most már azért dolgozik, hogy a vigói együttes kvalifikálja magát az EL-be. Ehhez még jópár pontot be kell gyűjteni, így a Barcelona ellen sem lehet alibizni.

Ősszel a Camp Nouban 2-2-őt játszottak a felek, mindkét csapat mindkét gólzsákja betalált. A Barcelona részéről Messi és Suarez, a Celta részéről Gomez és Aspas köszönt be. A tippünk, hogy legalább három gólt most is látunk majd (1.53).

 

Címkék: sportfogadás, tipp,