Cardiff City - Manchester United: Mourinho out, Pogba in

2018-12-22
A Manchester United vezetősége megelégelte, hogy a csapat csak szenved Mourinhóval, így a portugál mester zsebét teletömte pénzzel, és menesztette. Ole Gunnar Solksjaer, a United egykori spílere lett a megbízott vezetőedző, szombaton a Cardiff City ellen debütál.

Cardiff City - Manchester United

Online sportfogadás tipp: Manchester United góljai 1,5 felett

Unibet odds: 1,67

Kezdés: szombat, 18:30

 

A hét sztorija, hogy José Mourinhót menesztette a Man. United. A Liverpool ellen mutatott 'játék' sok(k) volt, a Vörösök úgy játszottak a Uniteddel, mint macska az egérrel.

Solksjaer lett a megbízott vezetőedző, valószínűleg a következő pár meccs eldönti majd, hogy véglegesítik-e a szerződését, vagy egy igazi nagy hal.

Solksjaer vélhetően már a kezdőbe nevezi Pogbát, aki José az elmúlt napokban a padra száműzött. Így legalább jól kipihente magát, ami nem ártott neki, hisz az angolok nem pihennek, jön majd a Boxing Day is, szóval kellenek a friss harcosok. Lukaku elvileg két meccses pihenőt kapott, így a United a Martial-Rasford-Lingard trióval operál majd elöl. Magyarul a könnyűlovasság vonul fel, a tankot, ha minden igaz, nem veti be a norvég mester. A középpályára jön vissza Pogba, akiben valószínűleg buzog a tettvágy. Ha képes lesz vezérré előlépni, akkor jó lehet a United.

A tippünk, hogy a Vörös Ördögök minimum két gólig eljutnak. Miért ne jutnának, hisz végre focizhatnak. A lőtt gólokkal akkor sem volt baj, amikor Mou kötött rendszerében játszottak. Pogbának például azzal volt baja, hogy nem nagyon hagyhatták el posztjukat José rendszerében. Úgy kell elképzelni, mintha csocsó lett volna, ott sem nagyon hagyják el a játékosok a posztjukat. Itt azért nem csak oldalra, de előre is mozoghattak a játékosok, de Pogba, Alexis és még páran azért nagyobb szabadságot akartak. Ezt most valószínűleg megkapják, Solksjaernak ha van esze, akkor elengedi a gyeplőt.

Ebben persze megint benne, hogy gólokat kap a csapat, de elöl is hatékonyabb lesz. Ezért tippelünk mi arra, hogy legalább két dugót összehoz a United. Aztán hogy ezúttal mennyit kap, a tipp szempontjából részletkérdés. De azért is lehet jó ötlet a Manchester góljait behúzni, mert valószínűleg most sem fogja megúszni de Gea kapott gól nélkül. Azért ez a védelem nem az igazi, mennyiségi és minőségi problémák is vannak. Kéne a Unitednek egy van Dijk-féle igazolás, a Liverpool is nyelte a gólokat korábban, aztán van Dijk, majd Allison érkezésével olyan stabil lett a 'pool, hogy a City első számú kihívója lett.

Címkék: sportfogadás, tipp,