Budaörs - FTC: Kovacsics Anikóék a sereghajtóhoz látogatnak

2018-09-22
A magyar női kézi NBI szombati játéknapjának aligha legizgalmasabb mérkőzése lesz a Budaörs - FTC találkozó, de a leglátványosabb még lehet.

Budaörs - FTC

Online sportfogadás tipp: 60,5 gól felett

Unibet odds: 2.00

Kezdés: szombat, 17:00

 

A Budaörs három meccsen van túl a szezonban, mind a három találkozón minimum 30 gólt kapott. A Békéscsaba és a Kisvára ellen 31-31 gólt, a Győri Audi ETO KC-tól pedig 45öt, hazai pályán. Igaz, hogy 30-at dobott is a Budaörs, ami gyönyörű szám. Önmagában nézve ez a 30 dobott gól a Győr ellen tényleg egyedülálló, ismerve Amorimék védekezését. Viszont a 45 kapott azt sejteti, hogy a Győrnek sem volt ellenére gálameccset játszani, és bőven belefér 30 kapott gól, ha a mérleg másik serpenyőjében van 45 dobott.

A Budaörs nem a kemény védekezéséről híres, és akkor finomak vagyunk. Az előző idényben az NBI hajrájában képes volt pl. az ETO-val egy 33-47-es találkozót játszani, amikor is Zácsikék felvették a Győr által diktált gyilkos tempót, és egész sokáig tartották is magukat.

Az FTC nem szórakozik, darálja a bajnokikat. Öt meccsen van túl a zöld-fehér mezes együttes, mind az ötöt megnyerte. Olyan igazán éles mérkőzést közvetlen rivális ellen még nem játszottak Elek tanítványai, és ez a meccs sem lesz körömrágós. Legutóbb 19-én a DKKA ellen sikerült győzni 23-36 arányban, pedig nagyon melegedett be az FTC (és a DKKA is). Az első 5-10 elég gólszegényre sikerült, aztán beindul a gólgyártás, és az FTC 36-ig meg sem állt. Félidőben 13-nál állt az FTC, aztán a 2. játékrészben 23 gólt tett rá. Kovacsics Anikó többek a közt a heteseknek köszönhetően 12 gólig jutott, de mindenki hozzátette a magáét.

Ahogy a Budaörs - Győr, úgy ez a Budaörs FTC is gólgazdag meccsnek tűnik. Mihály Attila, a hazaiak mestere realista, gyakorlásként fogja fel ezt a találkozót. Valószínűleg az FTC is, és nem árt, ha a támadójátékot fényesre csiszolja a BL rajtjáig. A mi véleményünk az, hogy a Budaörs-Győr meccshez hasonlóan a Budaörs-FTC találkozó is gálameccs jelleget ölt majd, ahol a dobott gólok dominálnak, nem pedig a kőkemény védekezés.

Címkék: sportfogadás, tipp,