Borussia Dortmund - Tottenham: Jöhet egy újabb őrült meccs Sanchóéktól?

2019-03-05
A Dortmund és a Tottenham sincs igazán jó formában, ettől függetlenül biztosan egymásnak esnek a Signal Iduna Parkban.

Borussia Dortmund - Tottenham

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 1,53

Kezdés: kedd, 21:00

 

A két csapat a Wembleyben a 0-0-ás első félidő után valószínűleg nem gondolta, hogy a párharc vélhetően egy meccsen eldől. Márpedig valószínűleg így történt, a Tottenham ugyanis gyakran sokkolja a 2. félidőkben ellenfeleit, de kevesen hittük, hogy a BVB is képes beleszaladni egy nagyobb pofonba.

A visszavágón így a BVB-nek 19-re kell lapot húzni, és kockázatot vállalni. Itt három gólt kell ledolgozni, szóval az zicher, hogy a meccs elejétől kockáztatni kell. Ezt is fogja tenni Favre csapata, aztán ha szerencséje van, akkor gólt lő, ha nincs, akkor a Tottanham megkontrázza,és gólt kap.

Egy biztos, a BVB nem fogja feladni, és igazából még csak azt sem lehet mondani, hogy lehetetlen vállalkozás a hátrány ledolgozása. A Real Madridot is verte nem is olyan rég 3-0-ra a Dortmund, az itt egyből hosszabbítást érne.  A Tottenham játszhat kivárásra, ha benyelne egy gólt, akkor sem kéne majrézni, nem kéne összeomlani. A londoniak jól tudják, elég egy gólt összehozni valamikor, és akkor már ötöt kéne kapni a kieséshez, az meg valóban utópiának tűnhet Dortmundban.

A Dortmundnak nincs más lehetősége, dominálni kell, támadni, aztán lesz, ami lesz. Az a valószínű, hogy a három gólt nem sikerül ledolgozni, de nem lehetetlen. Másrészt pedig ott a becsület, ha ár továbbjutni nem is sikerül, azért hazai közönség előtt legalább a búcsút szebbé kéne tenni, és mondjuk nyerni hazai pályán. viszont minél jobban kinyílik majd a BVB, minél többet kockáztat, annál több esélye lesz például Sonnak megiramodni, és végigvinni egy kontrát. Mindkét védelem képes hibákra, butaságokra, ezt megmutatták a közelmúltban a BVB-nél és a Tottenhamnél is.

A Dortmund hazai pályán 2019-ben amúgy is eléggé 'extrém' meccseket játszott. A Hannovert 5-1-re verte, aztán ott volt a Bréma elleni 3-3 a DFB Kupában megspékelve egy kieséssel. Aztán a Hoffenheim ellen 3-0-ás vezetésről sikerült 3-3-at játszani bajnokin, majd jött a Leverkusen elleni 3-2, ami az utóbbi idők egyik legjobb, legnyíltabb, legőszintébb Bundesliga meccse volt. Nem valószínű, hogy a londoniakkal unalmes meccset játszanak Reus-ék.

Címkék: sportfogadás, tipp,